05.06.2019

Pinja aloitti kesätyön -- Ihanaa palautetta asiakkaalta -- Iltalehti teki jutun meistä

Ketut saivat jälleen ystävän, kun Pinja aloitti kesätyön! :) Kuva: KivaaTekemistä.fi

 

KivaaTekemistä.fi -palvelun kesä alkoi jälleen iloisesti, kun saimme uuden reippaan kesätyöntekijän. ☀️

Helsingin kuvataidelukiota käyvä tuusulalainen Pinja Maaranen, 17, työskentelee mediassamme kesä-heinäkuussa.

Näin saamme päivitettyä n. 5 000 kohteen hakupalveluamme entistä ajantaisemmaksi, jotta sinun olisi helpompi viettää lomaa ja nauttia Suomen ihanasta kesästä! 

 

Miltä Pinja työ on tuntunut, onko tullut yllätyksiä?

"On yllättävää, kuinka monessa kohteessa on itse käynyt. Kohteita tunnistaa samalla, kun päivittää tietoja. Esimerkiksi höyryveturimuseo Akaalla Pirkanmaalla muistui mieleen heti, kun hoksasin sen KivaaTekemistä.fi -palvelussa. Kohteista tulee kivoja muistoja mieleen varsinkin Savon suunnalta."

Pinjalle Savo on tuttua, koska hänen perheensä mökki sijaitsee siellä suunnalla. Pinja on muutenkin tosi kiinnostunut tutustumaan esimerkiksi mökkeilyn lomassa lähialueen käyntikohteisiin, joita Suomi on pullollaan. Ehkäpä saamme lukea lukion viestintätiimmissäkin toimineen Pinjan jutun tai juttuja mediassamme alkaneen kesän aikana!

--

Oli hienoa saada kiittävää palautetta tällä kertaa Visit Ålandilta. Visit Ålandin Riitta-Lea Värelä antoi meille ihanaa palautetta keväällä:

"Suuret kiitokset todella hienosta työstä!"

Vierailimme ja toteutimme talvella monikanavaisen kampanjan Maarianhaminasta ympärivuotisena kohteena sekä KivaaTekemistä.fi- että LikeFinland.com -sivustoillamme ja sosiaalisessa mediassa sekä suomen- että englanninkielisine juttuineen ja kampanjoineen. Kaupungissa riittää vastaavaa samankokoista manner-Suomen kaupunkia enemmän nähtävää ja koettavaa, ainutlaatuista tunnelmaa - romanttistakin, jos tilanne vaatii ;) - myös kesäkauden ulkopuolella.

Kesällä Ahvenanmaa on tietenkin vertaansa vailla kohteineen. Voit tutustua saaren ja merimaisemiin vaikkapa pyöräillen, moottoripyöräillen tai vaeltaen.

Visit Ålandin iloiset Didrik ja Felicia antoivat hyviä vinkkejä ja esitteitä. Turisti-info sijaitsee Maarianhaminan keskustassa, osoitteessa Storagatan 8. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Visit Ålandin iloiset Didrik ja Felicia antoivat hyviä vinkkejä ja esitteitä. Turisti-info sijaitsee Maarianhaminan keskustassa, osoitteessa Storagatan 8. Kuva: KivaaTekemistä.fi

--

Oli hieno kunnia, kun Iltalehti ja Iltalehdelle juttuja tekevä toimittaja Timo Kiiski noteerasivat oma-aloitteisesti KivaaTekemistä.fi -mediamme. Timo kävi haastattelemassa talvella ja teki yrittäjäjutun meistä viikonlopun numeroon (16.-17.2.19) ja verkkoon helmikuussa. Iltalehden juttuun ja videoon pääset tästä.

--

Jos haluat vielä kesäkampanjan 2019 kohteestasi valtakunnallisessa mediassamme ja erotut samalla muista alueesi ja Suomen kohteista, ota yhteyttä. Kesä on aika lailla täynnä, kiitos asiakkaillemme, joista monet jatkavat vuodesta toiseen, tuoreimpana Heinolan idyllinen Harjupaviljonki nyt jo viidettä vuotta. Kiitos Anne!

 

Kesäterveisin,

Henri Elo / KivaaTekemistä.fi - LikeFinland.com

henri(a)kivaatekemista.fi, 0400 468 174 (kampanjatiedustelut)


Etsi kivaa lomatekemistä n. 5 000 kohteen hakupalvelustamme, joka toimii kaikilla päätelaitteilla: KivaaTekemistä.fi.
--
Tilaa Kivaa Tekemistä -uutiskirje. Saat kiinnostavimmat sisällöt suoraan sähköpostiisi sopivasti n. kerran kuukaudessa. Uutiskirje on helppo perua halutessasi. Tilaa tästä