Keitä olemme

 

KivaaTekemista.fi on koko Suomen kattava vapaa-ajan media ja hakupalvelu kivalle tekemiselle. Palvelua ylläpitää tuusulalainen perheyritys Sarimedia Oy.

KivaaTekemista.fi -sivusto avattiin 17.6.2013. Sari Särkijärvi toimi aluksi yksinyrittäjänä ja sittemmin yrittäjänä yhteensä viiden vuoden ajan alkuvuoteen 2018 saakka, jonka jälkeen hän siirtyi toisen työnantajan palvelukseen. Syksystä 2014 alkaen yrittäjänä on toiminut Henri Elo, joka on toinen yrityksen perustajista.

Olemme työllistäneet joka vuosi kesästä 2013 lähtien kesätyöntekijöitä tai osa-aikaisia työntekijöitä. KivaaTekemista.fi -palvelu onkin ollut monelle nuorelle tärkeä ponnahduslauta työelämään.

Olemme kasvaneet alkuvuosina ja säilyneet jatkuvasti taloudellisesti terveinä. Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme sisällöistä ja markkinointikampanjoista, joita teemme ympäri vuoden.

--

Meillä on kaksi intohimoa:

  1. Saada sinut matkailijana löytämään Suomen upeat käyntikohteet.
  2. Saada sinut kohteena tulemaan löydetyksi ja tunnetuksi. 

 

KivaaTekemista.fi -palvelun perustamisen taustalla on aito omakohtainen asiakastarve esimerkiksi tilanteessa, jossa perhe etsii tekemistä viikonlopuksi. Jäsennelty, helppokäyttöinen vapaa-ajan kohteiden sivusto ratkaisee pulman! 

Haluamme palvella lukijoita ja käyttäjiä monikanavaisesti. Nostamme Tähtikohde-asiakkaita ja heidän kuulumisiaan ja tapahtumiaan vuoden/kauden ympäri. Teemme asiakkaista puhuttelevia juttuja ja sisältöjä, joka leviävät sosiaalisessa mediassa.

Jutut ovat yhtä tärkeässä roolissa kuin hakupalvelu muodostaen ehyen Kivaa Tekemistä -kokonaisuuden yhdessä sosiaalisen median kanavien kanssa.

Löydät hakupalvelusta ja jutuistamme kivaa tekemistä ympäri Suomea kaikilla päätelaiteilla kännykästä tietokoneeseen.

Pääkohderyhmämme on aktiiviset naiset ja perheet painottuen väestön suhteessa Etelä-Suomeen. Kohdennamme sisältöja sosiaalisessa mediassa niin alueellisesti, teeman mukaan kuin seuraajillemme. Meillä on n. 20.000 sosiaalisen median seuraajaa ja sivustomme tavoittaa kuukaudessa n. 15.000-30.000 kivan tekemisen ystävää. Vuoden 2022 kävijäennätys on heinäkuulta 30.400 hlöä/kk (kivaatekemista.fi).

Osasta asiakkaista toteutamme englanninkielisiä sisältöjä LikeFinland.com -sivustolle ja -somekanaviin.

Lue lisää kuulumisiamme media-asikkaille tästä.

-- 

Henri Elo

Henrillä, KTM, on pitkä kokemus media-alalta mm. Alma Media -konsernin palveluksessa 2002-2014. Tämän jälkeen hän on media-alan toiminut yrittäjänä.

 

 

 

 

Otathan rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous, jos haluat erottua ja saada lisää asiakkaita.

Esimerkiksi vuonna 2018 tekemäämme juttua Vihdin PuuhaParkista luettiin yhä kesällä 2022 jopa 1.100 kertaa ja Inkoon Lomamäen Lemmikkipuiston juttua kesältä 2021 luettiin vielä seuraavanakin kesänä yli 700 kertaa hyvällä lukuajalla!

Toisin sanoen asiakkaamme saavat ison hyödyn jopa vuosia kampanjan päättymisen jälkeenkin. :)

Ihmiset tietokoneiden äärestä kivan tekemisen pariin Suomen upeisiin käyntikohteisiin!

 

Kivan tekemisen terveisin, 

Henri Elo, tj., päätoimittaja
p. 0400 468 174
henri(a)kivaatekemista.fi

 

Suomen Yrittäjät -jäsenyritys

(sivua päivitetty 2022)