Keitä olemme

 

KivaaTekemistä.fi on koko Suomen kattava vapaa-ajan media ja hakupalvelu kivalle tekemiselle. Palvelua ylläpitää tuusulalainen perheyritys Sarimedia Oy.

KivaaTekemistä.fi -sivusto avattiin 17.6.2013. Sari Särkijärvi ja Henri Elo perustivat Sarimedia Oy -yrityksen tammikuussa 2013. Sari toimi yksinyrittäjänä kesään 2014 saakka, jonka jälkeen myös Henri siirtyi aiemmasta työstään yrittäjäksi syksyllä 2014. Sari jatkoi yrityksessä päätoimisesti alkuvuoteen 2018 saakka ja sivutoimisesti uutiskirjeiden ja kuvakisojen osalta kesään 2019.

Vuosina 2018-2019 tärkeinä sisällöntuottajinamme ovat toimineet Johanna Hurtig ja Anne Kinos-Järvinen. Kesällä 2019 tietokantaamme päivitti entistä ajantasaisemmaksi reipas kesätyöntekijä Pinja Maaranen ja edelleen kesällä 2020 Akseli Järvinen ja Matias Riihikanto.

Olemme kasvaneet yrityksen perustamisesta lähtien 2013-2017 niin kävijämäärillä kuin liikevaihdolla mitattuna. Vuosi 2018 oli yrityksessä siirtymävuosi johtuen Sarin siirtymisestä toisen työnantajan palvelukseen ja Henrin osallistumisesta Alma Talentin kirjaprojektiin, joka vei osan ajasta.

Olemme säilyneet perustamisesta lähtien ja yhä koronan yli vuonna 2020 taloudellisesti terveenä. Palvelemme jatkuvasti tärkeitä asiakkaitamme ja tuotamme sisältöä kanaviimme.

--

Meillä on kaksi intohimoa:

  1. Saada sinut matkailijana löytämään Suomen upeat käyntikohteet.
  2. Saada sinut kohteena tulemaan tunnetuksi ja löydetyksi. 

 

KivaaTekemistä.fi -sivuston perustamisen taustalla oli aito omakohtainen asiakastarve esimerkiksi, kun perhe etsii tekemistä viikonlopuksi. Jäsennelty, helppokäyttöinen vapaa-ajan kohteiden sivusto - onko sellaista? 

Me haluamme olla ja kehittyä paremmaksi palvellen lukijoita ja käyttäjiä monikanavaisesti. Nostamme Tähtikohde-asiakkaita ja niiden tapahtumia vuoden ympäri. Kirjoitamme puhuttelevia artikkeleita, olemme aktiivisia sosiaalisessa mediassa.

Nykyään artikkelimme ovat yhtä tärkeässä roolissa kuin hakupalvelu muodostaen ehyen Kivaa Tekemistä -median yhdessä sosiaalisen median kanavien kanssa.

Jo sivuston nimi kertoo, mitä kivaa voisit tehdä tai millaista kivaa Sinulla voisi olla vaikka ensi viikonloppuna! :) Löydät tekemistä niin kotipaikkakunnaltasi kuin lomareissulta - tai vaikka vieraille näytettäväksi.

--

Erotumme aidoilla sisällöillä ja Tähtikohde-näkyvyydellä, jolloin seuraamme ja nostamme asiakaskohdetta kanavissamme ympäri vuoden. Lisää Mediakortissa.

Päätuotteemme on sisältömarkkinoinnillinen artikkelikampanja esim. lomakeskuksesta (www), tehtaanmyymälästä (www) tai kunnan matkailutarjonnasta (www). Sisältö leviää niin mediassamme kuin sosiaalisessa mediassa.

Uudistimme sivustoa kesällä 2016 yhteistyökumppanimme, tamperelaisen mainostoimisto Mediaportaan kanssa käyttäjien palautteiden pohjalta (www). Vapaa-ajan kohteiden hakupalvelu ja artikkelit nivoutuvat nyt entistä ehyemmäksi ja helppokäyttöisemmäksi mediakokonaisuudeksi.

Syksyllä 2016 avasimme Kivaa Tekemistä -median myös englanniksi LikeFinland.com -sivustolla Suomessa asuvia ei suomea äidinkielänään puhuvia lähimatkailijoita sekä kansainnvälisiä turisteja varten. 

Näin asiakkaamme tavoittavat halutessaan laajan ja monipuolisen kohderyhmän mediamme kautta. Teemme osasta asiakaskampanjoita englanninkieliset sisällöt, joita kohdennamme sosiaalisessa mm. Pietarin seudun ja Viron Suomesta kiinnostuneille omatoimimatkailijoille.

Kesällä 2018 sivustomme nopeutui, koska it-kumppanimme toteutti palvelimen siirron entistä nopeammalle virtuaalipalvelimelle vilkkaan käyttäjämäärän vuoksi. Edelleen 2019 uudistimme mainosbanneriosion toiminnallisuuden nykyaikaiseksi it-kumppanimme toimesta.

Sivustomme valittiin Booking.com Affiliate Partneriksi joulukuussa 2020.

 

Olemme enemmän kuin media ja enemmän kuin hakupalvelu!

 

Haluamme kokea Suomen upeita kohteita aidosti ja kävijälähtöisesti ilman perinteistä markkinointirumbaa. Se tekee kampanjamme asiakaskohteillemme helpoiksi, aikaa säästäviksi ja tavoittaviksi.

Olemme luonteva, aikaa säästävä ja täydentävä osa asiakaskohteen jatkuvaa markkinointivieestintää.

Pääkohderyhmämme on naiset ja perheet. Kohdennamme kampanjoitamme alueellisesti. Tavoitamme sosiaalisessa mediassa kymmeniä tuhansia ihmisiä ja vuoden 2020 kävijäennätys pääsivustollamme kivaatekemista.fi syntyi heinäkuussa: 39.900 istuntoa.

--

Kohteiden kategoriat hakupalvelussamme ovat: Luonto ja eläimet, Huvitus, Shoppailu, Tapahtumat sekä uutena vuodesta 2021 alkaen Ruoka ja majoitus. Jos edustat jotakin näistä kohteista, voit ilmoittaa kohteesi palveluumme maksutta tästä

Huom. Ravintola-, majoitus- ja ohjelmapalvelukohteiksi otamme ensisijaisesti asiakas-Tähtikohteitamme / media-asiakkaita. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, otathan yhteyttä!

-- 

Löydät mediastamme suosittuja juttuja ja vinkkejä vaikkapa ihanista majoituskohteista, lomakeskuksista, huvitus- ja seikkailukohteista sekä putiikeista. Tuotammo sosiaaliseen mediaan päivittäin sisältöä ja kivan tekemisen vinkkejä!

Meitä voit seurata Facebookissa (FI // EN) ja Instagramissa (FI+EN). Löydät meidät myös Twitteristä.

Löydät sivustoltamme vapaa-ajan viettoon liittyvien yritysten ja vierailukohteiden aitoja, persoonallisia esittelyjuttuja, esimerkkeinä Jokipiin Pellavan Tehtaanmyymälä Kurikan Jalasjärvellä sekä persoonalliset puutarha-, patsas- ja moottoripyörämyymälät Mäntsälässä. :)

 

Olemme positiivisesti yllättyneitä siitä, mitä kaikkea kivaa Suomesta löytyykään!

 

Olemme saaneet kokea ja kertoa vaikuttavista kohteista ja elämyksistä Lapin Hetta-Pallas -vaelluksesta ja Muonion kaamoksesta aina Etelä-Suomen Sipooseen ja Siuntion melontamahdollisuuksiin.

Enontekiön ja Siuntion välille mahtuu niin perinnetiloja, kotieläinpihoja, idyllisiä majataloja, luontokohteita, laskettelukeskuksia kuin Suomen eturivin matkailutoimijoita kylpylöineen ja lomakeskuksineen. Nykyisiin asiakas-Tähtikohteisiimme voit tutustua Tähtikohteet-sivulla.

--

KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com -media on mainosrahoitteinen. Artikkeleita markkinoidaan sosiaalisessa mediassa ja asiakaskohteemme nostetaan palvelumme Tähtikohteiksi, jolloin ne löytyvät hakutuloksissa ensimmäisten joukossa ja erottuvat sivustollamme muita paremmin yksilöllisine kuvineen ja artikkeleineen. 

Teemme Tähtikohteista nostoja kausijulkaisuihimme ja sosiaalisen median kanaviin vuoden ympäri koko Tähtikohde-jakson ajan.

Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme onnistuneista kampanjoista, joita teemme ympäri vuoden.

Löydät lisää tavoittavuustietoa ja asiakkaidemme palautteita tästä.

-- 

Yrittäminen ja uuden median rakentaminen ei ole aina helppoa. Saamme energiaa siitä, että teemme asiakaskampanjat täysillä alusta loppuun ja nostamme asiakkaita esiin jatkuvasti vuoden ympäri monikanavaisesti. Asiakkainamme on tyypillisesti meidän itsemme kaltaisia pieniä tai keskisuuria yrityksiä, jotka haluavat keskittyä omaan toimintaansa ja omien asiakkaidensa palveluun.

Siksi mediamme on olemassa!

-- 

Henri Elo

Henrillä, KTM, on pitkä kokemus media-alalta ja yritysanalyyseista Alma Media -konsernin palveluksessa 2002-2014. Henrin päävastuulla ovat asiakkaat, kampanjat ja kehitys. Henri tekee myös kohdevierailuja ja kirjoittaa juttuja kohteista.

 

 

 

Otathan rohkeasti yhteyttä, jos haluat että kirjoitamme kohteestaisi, tai antaa palautetta, juttuvinkkejä, tehdä yhteistyötä, tai olet mielestäsi sopiva, innokas edustaja myymään asiakaskampanjoita ja kirjoittamaan kivan tekemisen juttuja kotimaisista vapaa-ajan kohteista ja palveluista. :)

 

Suomi on täynnä kohteita, joista et tiedä vielä mitään!

 

Kivan tekemisen terveisin, 

Henri Elo, tj., päätoimittaja
p. 0400 468 174
henri(a)kivaatekemista.fi

 

Suomen Yrittäjät -jäsenyritys

(sivua päivitetty 2022)