Keitä olemme

 

KivaaTekemista.fi on koko Suomen kattava vapaa-ajan media ja hakupalvelu kivalle tekemiselle. Palvelua ylläpitää tuusulalainen perheyritys Sarimedia Oy.

KivaaTekemista.fi -sivusto avattiin 17.6.2013. Sari Särkijärvi toimi aluksi yksinyrittäjänä ja sittemmin yrittäjänä yhteensä viiden vuoden ajan alkuvuoteen 2018 saakka, jonka jälkeen hän siirtyi toisen työnantajan palvelukseen. Syksystä 2014 alkaen yrittäjänä on toiminut Henri Elo, joka on toinen yrityksen perustajista.

Olemme työllistäneet joka vuosi kesästä 2013 lähtien kesätyöntekijöitä tai osa-aikaisia työntekijöitä. KivaaTekemista.fi -palvelu onkin ollut monelle nuorelle tärkeä ponnahduslauta työelämään.

Olemme kasvaneet alkuvuosina ja säilyneet jatkuvasti taloudellisesti terveinä. Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme sisällöistä ja markkinointikampanjoista, joita teemme ympäri vuoden.

--

Meillä on kaksi intohimoa:

  1. Saada sinut matkailijana löytämään Suomen upeat käyntikohteet.
  2. Saada sinut kohteena tulemaan löydetyksi ja tunnetuksi. 

 

KivaaTekemista.fi -palvelun perustamisen taustalla on aito omakohtainen asiakastarve esimerkiksi tilanteessa, jossa perhe etsii tekemistä viikonlopuksi. Jäsennelty, helppokäyttöinen vapaa-ajan kohteiden sivusto ratkaisee pulman! 

Haluamme palvella lukijoita ja käyttäjiä monikanavaisesti. Nostamme Tähtikohde-asiakkaita ja heidän kuulumisiaan ja tapahtumiaan vuoden/kauden ympäri. Teemme asiakkaista puhuttelevia juttuja ja sisältöjä, joka leviävät sosiaalisessa mediassa.

Jutut ovat yhtä tärkeässä roolissa kuin hakupalvelu muodostaen ehyen Kivaa Tekemistä -kokonaisuuden yhdessä sosiaalisen median kanavien kanssa.

Löydät hakupalvelusta ja jutuistamme kivaa tekemistä ympäri Suomea kaikilla päätelaiteilla kännykästä tietokoneeseen.

Pääkohderyhmämme on aktiiviset naiset ja perheet painottuen väestön suhteessa Etelä-Suomeen. Kohdennamme sisältöja sosiaalisessa mediassa niin alueellisesti, teeman mukaan kuin seuraajillemme. Meillä on n. 20.000 sosiaalisen median seuraajaa ja sivustomme tavoittaa kuukaudessa n. 15.000-25.000 kivan tekemisen ystävää. Vuoden 2023 kävijäennätys on heinäkuulta 25.200 hlöä/kk (kivaatekemista.fi).

Erikseen sovittaessa toteutamme englanninkielisiä sisältöjä LikeFinland.com -sivustolle ja -somekanaviin.

Lue lisää kuulumisiamme media-asiakkaille tästä.

-- 

Henri Elo

Henrillä, KTM, on pitkä kokemus media-alalta mm. Alma Media -konsernin palveluksessa 2002-2014. Tämän jälkeen hän on toiminut media-alan yrittäjänä.

 

 

 

 

Otathan rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous, jos haluat erottua ja saada lisää asiakkaita.

Esimerkiksi kesällä 2023 toteuttamiamme Espoon uutuuskohteen Seikkailuminigolf Oittaan ja kesäkaupunki Heinolan juttuja luettiin heti alkuviikkoina pitkälle yli tuhat kertaa ja kohdennettu some-tavoittavuus oli 5-numeroinen.

Monia juttuja luetaan vilkkaasti vielä vuosia ilmestymisen jälkeenkin, eli asiakkaamme saavat pitkäaikaisen hyödyn markkinointipanoksestaan.

Ihmiset tietokoneiden äärestä kivan tekemisen pariin Suomen upeisiin käyntikohteisiin!

 

Kivan tekemisen terveisin, 

Henri Elo, tj., päätoimittaja
p. 0400 468 174
henri(a)kivaatekemista.fi

 

Suomen Yrittäjät -jäsenyritys

(sivua päivitetty 2023)