27.05.2024

Tavoittavuudet paranivat - Daniela aloitti kesätyön

Helsingin Kauppatori, josta lautat ja risteilijät lähtevät saaristoon. Kauppatori ja Helsingin keskusta arvorakennuksineen ovat keskeinen turistinähtävyys Suomessa. Kuva: KivaaTekemistä.fi

 

Jos Heinola-vierailumme, joita tänä keväänä olemme tehneet kaksin kappalein (!), oli varma kevään merkki, niin KivaaTekemistä.fi -palvelun varma kesän merkki on kesätyöntekijämme.

Daniela Nurmi on aloittanut kesätyön. Hän päivittää palvelumme kohdetietoja, jotta sinun lomasi olisi helpompi.

KivaaTekemistä.fi -palvelu sisältää noin 3.000 itse päivitettävää kohdetta, jotka ovat tyypillisesti puistoja, kesäteattereita, museoita, pieniä kirpputoreja ja putiikkeja, kotieläinpuistoja, seikkailupuistoja ja retkeilykohteita.

Danieala Nurmi Tuusulasta on toista kesää kesätöissä KivaaTekemistä.fi -palvelussa. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Lukiota käyvä Daniela Nurmi Tuusulasta on toista kesää kesätöissä KivaaTekemistä.fi -palvelussa. Kuva: KivaaTekemistä.fi

 

Kuten kesäkuussa 2023 kerroimme, päivitimme viime kesänä lähes kaikki (n. 90 %) olemassa olevista käyntikohteista ajan tasalle. Tietojen laatu on siten melko hyvä.

Kohteissa kuitenkin tapahtuu jatkuvasti muutoksia esimerkiksi toiminnan loppuessa, muuttuessa tai sijainnin vaihtuessa. Isommista kaupungeista ajan tasalle on jo tänä kesänä 2024 päivitetty Mikkelin ja Oulun kohteet. Palvelumme ei toki sisällä kaikkia vapaa-ajan kohteita, mutta pyrimme huolehtimaan, että olemassa olevat tiedot olisivat ajan tasalla. Meille voi myös ilmoittaa kohteita palveluumme maksutta täältä.

Kännykällä on todella helppo etsiä kohteista palvelumme etusivulta esimerkiksi  Hae läheltäsi -toiminnolla. Kannattaa tallentaa sivustomme selaimesi suosikkeihin tai kirjanmerkkeihin! Kuva: KuvaaTekemistä.fi

Kännykällä on todella helppo etsiä kohteista palvelumme etusivulta esimerkiksi "Hae läheltäsi" -toiminnolla. Kannattaa tallentaa sivustomme selaimesi suosikkeihin tai kirjanmerkkeihin! Kuva: KuvaaTekemistä.fi

 

Tavoittavuudet paranivat

Kerroimme huhtikuussa neljän kevään aikana ilmestyneen juttumme lukijamääristä. 

"Näiden juttujen keskimääräinen lukijamäärä on tähän mennessä lähes 500. Teemme tiettyjä markkinointitoimia, jotta tätä lukua saadaan vielä ylemmäs."

Mainittujen artikkeleiden (Boston, Riihivuori, Keravan Muovi ja Lelu, Tyykipuoti) keskimääräinen lukijamäärä on nyt 540 eli selvästi korkeampi kuin aiemmin - tehtyjen markkinointitoimien johdosta.

Myös kevään ensimmäistä Heinola-juttua Heinäsaari uudistuu - Harjupaviljonki vaalii perinteitä on luettu vilkkaasti, tähän mennessä 640 kertaa.

Jutun lukijamäärä on vain osa kampanjan tavoittavuutta. Muita keskeisiä elementtejä ovat markkinointi sosiaalisessa mediassa sekä jatkuva Tähtikohde-näkyvyys sivustollamme. Tähtikohde näkyy ja löytyy palvelustamme ensimmäisten joukossa yksilöllisine kuvineen läpi kauden/vuoden.

Kesä 2024 näyttää kampanjasisältöjen osalta kohtuullisen vilkkaalta. Olen ilahtunut, että markkinointituotteeseemme luotetaan vuodesta toiseen.

Kesäterveisin,
Henri

--
Kampanjatiedustelut: Henri Elo, 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi

19.04.2024

Kesä tulee – talvikampanjat tavoittivat

Jonkin sortin taidetta. Helsingin Vanhankaupunginkoski ympäristöineen, kuten Lammassaari ja Viikin Arboretum, tarjoavat luontoelämyksiä. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Olemme toteuttaneet syksyn, talven sekä alkaneen kevään aikana useita markkinointikampanjoita.

Lokakuussa kirjoitimme hyvätasoisesta mökkikylästä Juhlamenoista Sipoossa, joulukuussa Hostel Suomenlinnan talvielämyksestä ja tammikuun alussa laskettelukeskus Talmasta Sipoossa.

Lukijamäärät (katselut) jutuissa olivat välillä 500-1.000 per sisältö ja some-tavoittavuus moninkertainen.

Edelleen tämän vuoden puolella on tehty artikkelikampanjat uudesta Lounasravintola Bostonista perinteikkäässä Amerin talossa Tuusulassa, uudelleen elävöitetystä laskettelukeskus Riihivuoresta Muuramessa, Suomen vanhimpiin kuuluvasta laajan valikoiman lelukaupasta Keravan Muovista ja Lelusta sekä niin ikään perinteikkäästä vanhan ajan kangaskaupasta Tyykipuodista Keravalla.

Näiden juttujen keskimääräinen lukijamäärä on tähän mennessä lähes 500. Teemme tiettyjä markkinointitoimia, jotta tätä lukua saadaan vielä ylemmäs.

Some-tavoittavuuksista esimerkkejä 2024, painottuen FB:

  • Tyykipuoti-jutun pääpostaus 11.4.24 alkaen: tavoittavuus 4.700 hlöä, sitoutumiset 900 (tykkäykset, toimet, jaot), huom. sisältöjä jaettu myös muuten kuin "virallisen juttupostauksemme" kautta
  • Keravan Muovin ja Lelun jutun postaus 25.3.24: 6.100 / 1.300
  • Riihivuori Resort 14.3.24: 9.000 / 900
  • Lounas Boston 12.3.24: 5.300 / 1.300
  • Talma Ski 5.1.24: 7.200 / 1.000

Huhtikuu 2024. Lammassaareen johtavan polun kasvuston lomasta siintää uniikki taidekaupunginosa Arabianranta, jonne on kohonnut runsaasti asuntoja 2000-luvulla. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Huhtikuu 2024. Lammassaareen johtavan polun kasvuston lomasta siintää uniikki taidekaupunginosa Arabianranta, jonne on kohonnut runsaasti asuntoja 2000-luvulla. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Jutun lukijamäärä ja kohdennettu, markkinoitu some-postaus ovat vain osa Kivaa Tekemistä -kampanjan tavoittavuutta, erottuvuutta ja lisäarvoa.

Yhtä lailla tärkeä osa markkinointia on Tähtikohde-näkyvyys vuoden (tai kauden) ympäri, kun kohde näkyy ja löytyy 5.000 kohteen hakupalvelustamme ensimmäisten joukosta. Teemme Tähtikohteista some-nostoja ja -jakoja aktiivisesti ympäri vuoden/kauden.

Osalla asiakkaistamme toiminta painottuu enemmän kesä- ja osalla talvikauteen.

Olethan yhteydessä, jos haluat kohteellesi aitoa, tavoittavaa markkinointia ja enemmän asiakkaita kesällä 2024.

Kevätterveisin,
Henri

--
Kampanjatiedustelut: Henri Elo, 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi

29.09.2023

Onnistuneita kampanjoita Somerolta Jalasjärvelle

Kuva Espoon Puolarrmaarin frisbeegolfradalta syyskuun loppupuolelta 2023. Maastossa näkyy jo syksyn värejä. Kuva: KivaaTekemista.fi

--

Kerroimme viimeksi mediamme kuulumisista 12.6.2023. Siitä on kulunut 3,5 kuukautta ja vuodenaika on vaihtunut kesästä syksyyn. Kesätyöntekijät saivat hienosti päivitystyönsä päätökseen. He kävivät läpi kaikkiaan noin 3.000 kohteen tiedot KivaaTekemista.fi -hakupalvelussa.

Kesäkuun loppupuoliskolla ja heinäkuussa toteutimme neljä artikkelisisältöä ja ne kaikki herättivät mukavasti kiinnostusta. Kesäkuun puolivälissä käyttäjäseurantamme uudistui Google Analytics 4:ään (GA4).

Someron Pellavaenkelin juttua 15.6. on luettu 920 kertaa (sivun katselut), Jokipiin Pellavan tehtaanmyymälän juttua (21.6.) Kurikan Jalasjärveltä 1.360 kertaa, Uudenkaupungin matkailujuttua 850 kertaa ja melontajuttua Siuntion joki- ja merimaisemista 640 kertaa. Artikkeleihin pääset tästä.

Lukijamäärät ovat todella hyviä ja kampanjoiden some-tavoittavuus juttujen lukijamääriin verrattuna moninkertainen. Esimerkiksi Pellavaenkelin jutun pääpostaus tavoitti Facebookissa 4.800 ihmistä ja siihen sitoutui 670 ihmistä (tykkäykset, jaot, toimet). Julkaisua markkinoitiin sosiaalisessa mediassa Someron seudulle ja seuraajillemme.

Vastaava Jokipiin Pellavan jutun some-tavoittavuus oli 6.000 ja sitoutumiset 850 henkilöä.

Jutuista tehtyjen sosiaalisen median postausten tavoittavuus kesäkuun loppupuoliskolla 2023. Kuva: Facebook

Jutuista tehtyjen sosiaalisen median postausten tavoittavuus kesäkuun loppupuoliskolla 2023, kaksi esimerkkiä. Kuva: Facebook

--

Vuoden 2023 tämänhetkisen (ja todennäköisen) kävijäennätyksen (kivaatekemista.fi) teimme jälleen heinäkuussa, 25.000 henkilöä/kk, jakautuen etusivu/hakupalvelu 17.000 ja media/artikkelit 8.000.

Sosiaalisessa mediassa olemme markkinoineet ja nostaneet lukuisia muitakin kohteita ja asiakkaitamme kesän aikana.

Toisen kauden Tähtikohteemme Sisustus- ja lahjapuoti Pellavaenkeli toi syksyn tullen valikoimiinsa makapihlaja-kuohujuomat. Kuva: Pellavaenkeli

Toisen kauden Tähtikohteemme Sisustus- ja lahjapuoti Pellavaenkeli toi syksyn tullen valikoimiinsa Makeapihlaja-kuohujuomat. Kuva: Pellavaenkeli

--

Toivottavasti sinulle tulee hyvä syksy ja alkutalvi!

Jos tarvitset erottuvaa markkinointia kauttamme, soita niin tulen käymään ja teen jutun järkevällä kontaktihinnalla ja avaimet käteen -periaatteella. Jakelemme sisällön toiminta-alueellesi ja/tai kohderyhmällesi.

Saat fiilispohjaisen sisällön kautta selkeää lisäarvoa ja kilpailuetua markkinoilla. Samalla erotut Tähtikohteena palvelussamme läpi vuoden ja/tai toimintakauden.

Syysterveisin,

Henri

--

Kampanjatiedustelut: Henri Elo, 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi

--

Olemme vuonna 2013 perustettu yritys (Sarimedia Oy) Tuusulasta. Ylläpidämme valtakunnallista vapaa-ajan mediaa ja n. 5.000 kohteen hakupalvelua www.kivaatekemista.fi / www.likefinland.com. Päätuotteemme on sisältömarkkinoinnillinen artikkeli vapaa-ajan kohteesta tai palvelusta, ja siihen liittyvä markkinointikampanja kanavissamme ja sosiaalisessa mediassa.

Pääkohderyhmämme on naiset 25-60v ja perheet, painottuen väestön suhteessa Etelä-Suomeen. Kohdennamme julkaisuja sosiaalisessa mediassa sopivaan kohderyhmään mm. alueellisesti. Vuoden 2023 kävijäennätys on heinäkuulta 25.000 hlöä/kk (kivaatekemista.fi) ja meillä on n. 20.000 sosiaalisen median seuraajaa.

12.06.2023

Kovia lukijamääriä ja ahkeria kesätyöntekijöitä

Suomen kesä on täynnä iloisia tapahtumia. Keski-Uudenmaan Teatterin Täydelliset häät -farssi nauratti yleisöä Tuusulan Krapilla 10.6.2023. Kuva: KivaaTekemista.fi

--

Kesä on tarkoittanut KivaaTekemista.fi -palvelussa jälleen reippaita kesätyöntekijöitä. Tänä kesänä tuusulalaiset Daniela Nurmi, 16, ja Venla Hartikainen, 17, päivittävät kohteita palveluumme. Daniela käy Ressun lukiota ja Venla Jokelan lukiota.

Palvelumme kaikkiaan yli 3.000 itse päivitettävästä tai palveluun ilmoitetusta kohteista suurin osa käydään läpi myös tänä kesänä. Näin käyntikohteiden hakupalvelu pysyy ajantasaisena ja palvelee vaikkapa sinua lomareissulla!

Vanhentuneita kohteita on poistettu kymmenittäin. Samoin olemassa olevien kohteiden tietoja on päivitetty ja joitakin uusia lisätty. Venla mainitsee kohteista esimerkkeinä luontopolut, kirpputorit ja pikkuputiikit. Daniela kertoo, että pienilläkin paikkakunnilla on monesti museioita ja sitten löytyy kesäteattereita.

Sitä on Suomen kesä! Löydät kohteet helposti palvelustamme niin käynnykällä, tabletilla kuin tietokoneella osoitteesta www.kivaatekemista.fi. Palveluumme päivittyy myös Lippupisteen sadat tapahtumat ympäri vuoden, muun muassa kuvan kesäteatteriesitykset Tuusulan Krapilla kesä-elokuussa.

 

Työ vaatii Venlan mukaan kärsivällisyyttä ja hyvää on se, että saa edetä omaan tahtiin. Daniela pitää siitä, että työn kautta hoksaa Suomesta paikkoja, joissa voisi olla kiva käydä tulevaisuudessa. Kuva: KivaaTekemista.fi

Työ vaatii Venlan (oik.) mukaan kärsivällisyyttä ja hyvää on se, että saa edetä omaan tahtiin. Daniela pitää siitä, että työn kautta hoksaa Suomesta paikkoja, joissa voisi olla kiva käydä tulevaisuudessa. Kuva: KivaaTekemista.fi

--

Kovia lukijamääriä

Pyrimme saamaan tänä kesänä kampanjajutuile kovia lukijamääriä, jotta kohteet erottuvat ja hoksataan kotimaan kohteina.

Sekä toukokuun juttu Espoon uutuuskohteesta seikkailuminigolfista Oittaalla että kesäkuun juttu Heinolan kesäkohteista ovat molemmat keränneet pitkälle yli tuhat lukijaa per juttu ja tavoittavuus sosiaalisessa mediassa on moninkertainen.

Teemmme juttuja lähiviikkoina muistakin kiintoisista kohteista, joten pysy kuulolla ja ota seurantaan sivustomme ja some-kanavamme! :-)

Tuoreimpiin juttuihimme pääset tästä.

 

Kesäkuva Heinolan läheltä Lahdesta, taustalla kaupungintalo. Lahdessa järjestetään suositut markkinat joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko. Kuva: Kivaatekemista.fi

Kesäkuva Heinolan läheltä Lahdesta, taustalla kaupungintalo. Lahdessa järjestetään suositut markkinat joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko. Kuva: KivaaTekemista.fi

--

Rentouttavaa kesää sinulle!

Henri

--

Kampanjatiedustelut: Henri Elo, p. 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi

--

Olemme vuonna 2013 perustettu yritys (Sarimedia Oy) Tuusulasta. Ylläpidämme valtakunnallista vapaa-ajan mediaa ja n. 5.000 kohteen hakupalvelua www.kivaatekemista.fi / www.likefinland.com. Päätuotteemme on sisältömarkkinoinnillinen artikkeli vapaa-ajan kohteesta tai palvelusta, ja siihen liittyvä markkinointikampanja kanavissamme ja sosiaalisessa mediassa.

Pääkohderyhmämme on naiset 25-60v ja perheet, painottuen väestön suhteessa Etelä-Suomeen. Kohdennamme julkaisuja sosiaalisessa mediassa kampanjasta riippuen sopivaan kohderyhmään mm. alueellisesti. Teimme vuoden 2022 kävijäennätyksen heinäkuussa 30.400 hlöä/kk (kivaatekemista.fi) ja meillä on n. 20.000 sosiaalisen median seuraajaa (KivaaTekemistä & LikeFinland).

17.04.2023

Mitä meille kuuluu - tarjoamme nuorille kesätöitä! :)

Tukholma oli huhtikuun puolivälin aikaan jo keväisen kaunis. Kuva: KivaaTekemista.fi

--

Kesä tulee vinhaa vauhtia ja viimeiset lumet ovat sulamassa. Myös KivaaTekemista.fi -hakupalvelu ja vapaa-ajan media on valmiina ottamaan kesän vastaan. Siihen kuuluu erottamattomasti nuoret innokkaat kesätyöntekijät - mielellään Tuusulasta, koska toimistomme sijaitsee Tuusulassa.

Riittää kun yrität parhaasi. Tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti hakupalvelumme kohdetietojen päivitystä mielellään omalla läppärillä. 

Työllistämme nyt jo 11. kesänä kesätyöntekijän tai kesätyöntekijöitä. Sivusto avattiin 17.6.2013, joten siitä tulee kotvan kuluttua kuluneeksi 10 vuotta! Ensimmäisenä kesänä kesätyöhön kuului ilmapallojen jakamista pk-seudun kauppakeskuksissa. :)

 

 Tällaista iloista oli palvelumme kuvakieli alkumetreillä... ja mikä parasta, kettu on hypännyt jälleen some-kanaviemme taustakuviin! :) Graafisen suunnittelun meille toteutti mainostoimisto Mediaporras.

Tällaista iloista oli kuvakieli palvelumme alkumetreillä 2013-2014... ja mikä parasta, samainen kettu on hypännyt jälleen some-kanaviemme taustakuviin! :) Graafisen suunnittelun toteutti aikanaan mainostoimisto Mediaporras.

--

Työ sopii sinulle, jos olet omatoiminen ja tehokas, tykkäät tutustua kotimaisiin käyntikohteisiin ja tarkistaa niiden tietojen ajantasaisuutta ja oikeellisuutta pääasiassa netin kautta.

Halutessasi oman jutun kirjoittaminen esimerkiksi työkokemuksesi pohjalta sivustollemme on mahdollista!

Tarjoamme alustavasti n. 60 tuntia työtä 2-3 viikon aikana (n. 6 h/pv) kahdelle nuorelle. Ajankohta sovitaan erikseen, mutta luontevin aika on kesäkuu. Parhaassa tapauksessa voisimme työllistää kaksi kesätyöntekijää samanaikaisesti, jolloin he saavat toisistaan tukea ja sparrausta. Tämä toimi hyvin viime kesänä, kiitos Lotan ja Mallan. Kirjoitimme 14.6.22.

Työ tapahtuu toimistollamme Amerintiellä Tuusulassa ja se voi tapahtua osaksi etätyönä. Hyvä äidinkielen taito ja oma kannettava tietokone katsotaan eduksi. Työhön kuuluu perehdytys.

Tarkoituksenamme on hyödyntää kunnan kesätyöseteliä osana palkkausta. Seteli on tarkoitettu 15-20-vuotiaan nuoren työllistämiseen ja siitä on lisätietoa Tuusulan osalta täällä. Ota rohkeasti yhteyttä, jos työ kiinnostaa sinua ja haluat saada hyvän, erilaisen työkokemuksen tulevaa työelämää silmällä pitäen!

(yhteystiedot jutun lopussa)

KivaaTekemistä.fi on työllistänyt kesäisin nuoria vuodesta 2013 lähtien. Kuvat: KivaaTekemistä.fi

KivaaTekemista.fi on työllistänyt lähialueen nuoria kesästä 2013 lähtien. Kuvat: KivaaTekemistä.fi

--

Kesäkampanjat tulevat

Jos hoidat käyntikohdetta, myymälää, ravintolaa tai vaikka kotieläintilaa, kannattaa harkita KivaaTekemista.fi -mediaa osana markkinointia.

Vierailemme kiintoisissa kotimaan kohteissa ja teemme niistä juttuja. Samalla asiakaskohde nostetaan ns. Tähtikohteeksi, jolloin se näkyy ja löytyy sivustoiltamme (www.kivaatekemista.fi ja www.likefinland.com) ensimmäisten joukossa 12 kk ajan.

Esimerkiksi tuoreita maalis-huhtikuun 2023 juttujamme Keravan kivijalkakaupoista (Keravan Muovi ja Lelu, Kenkäkingi, Tyykipuoti) on luettu yhteensä jo 1.900 kertaa. (lähde: Google Analytics)

Lisäksi sosiaalisessa mediassa nämä sisällöt ja kampanjat ovat levinneet lukijamääriin nähden moninkertaisesti.

Tuoreimpiin juttuihimme pääset tästä.

--

Aurinkoa kevääseen!

Henri

--

Kesätyö- ja kampanjatiedustelut: Henri Elo, p. 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi

--

Olemme vuonna 2013 perustettu yritys (Sarimedia Oy) Tuusulasta. Ylläpidämme valtakunnallista vapaa-ajan mediaa ja n. 5.000 kohteen hakupalvelua www.kivaatekemista.fi / www.likefinland.com. Päätuotteemme on sisältömarkkinoinnillinen artikkeli vapaa-ajan kohteesta tai palvelusta, ja siihen liittyvä markkinointikampanja kanavissamme ja sosiaalisessa mediassa.

Pääkohderyhmämme on naiset 25-60v ja perheet, painottuen väestön suhteessa Etelä-Suomeen. Kohdennamme julkaisuja sosiaalisessa mediassa kampanjasta riippuen sopivaan kohderyhmään mm. alueellisesti. Teimme vuoden 2022 kävijäennätyksen heinäkuussa 30.400 hlöä/kk (kivaatekemista.fi) ja meillä on n. 20.000 sosiaalisen median seuraajaa (KivaaTekemistä & LikeFinland).

30.12.2022

Näitä juttuja luettiin eniten syyskaudella 2022

Etelä-Tuusulan upeat kyläladut tarjosivat parastaan 17.12.2022. Latuverkostoa ylläpitää urheiluseura Myllykylän Mylly. Kuva: KivaaTekemista.fi

Vuosi lähestyy loppuaan. Syksyyn on mahtanut upeita kampanjoita ja artikkeleita. Juttujen lukijamäärät ovat ilahduttavia. Huomaathan, että isompi osa kampanjoiden ja asiakkaidemme tavoittavuudesta tulee sosiaalisen median päivitystemme kautta.

Lukijamäärät ja lukuaika kertovat ihmisten sitoutumisesta sisältöön. Määriin vaikuttavat sekä jutun kiinnostavuus että sisällön markkinointi ja leviäminen sosiaalisessa mediassa.

Alla olevassa taulukossa on listattu luetuimmat juttumme 1.9.-30.12.2022 riippumatta siitä, milloin ne on alunperin julkaistu. Sijoilla 1, 2, 4, 6, 8 ja 10 olevat julkaisut ovat tuoreita.

 

Luetuimmat KivaaTekemista.fi -median artikkelit 1.9.-30.12.2022, osa jutuista on julkaistu aiempina vuosina. Kuva: Google Analytics

Luetuimmat KivaaTekemista.fi -median artikkelit 1.9.-30.12.2022, osa jutuista on julkaistu aiempina vuosina. Kuva: Google Analytics

 

Kärkipaikan vertailussa nappasi juttumme ihastuttavasta Gumbostrandista Etelä-Sipoon merenrannalla marraskuun alussa. Kerroimme uudesta Gumbostrandin Panimopuodista ja samassa paikassa joulun alla ja pääsiaisen aikaan avoinna olevasta Punaisen Talon käsityönäyttelystä, jonka uutena vetäjänä on Ia Vesterinen.

Pihapiirissä toimii myös ympärivuotinen taidekohde Gumbostrand Konst & Form vaihtuvine näyttelyineen ja bistroineen. Vieraile Gumbostrandissa joskus!

Jo seitsemättä vuotta peräkkäin julkaistu Ihanimmat majatalot on saavuttanut myös yli 1 000 lukijan rajapyykin. Kerroimme artikkelissa mm. Sipoon Juhlamenoista, Heinolan Heinäsaaresta ja Hostel Suomenlinnasta, jotka kaikki ovat omalla tavallaan viehättäviä.

Hostel Suomenlinnasta teimme myös oman jutun, jossa koimme yöpymisen ainutlaatuisella linnoitussaarella itse! Sitäkin on luettu yli 800 kertaa hyvällä yli 3 minuutin lukuajalla.

Miltä kuulostaisi miniloma vanhassa merilinnoituksessa luonnon ja nähtävyyksien äärellä? Kyllä, Suomessa! :-)

On ilahduttavaa, että juttumme Tuusulanjärven lähiruokaviikosta, -kohteista ja ruokakulttuurista on sekin kerännyt yli 700 teemasta kiinnostunutta.

Joulukuussa julkaistu perinteinen Shoppailun Tähtikohteet -juttu sekä artikkelimme uudistuneesta pääkaupunkiseudun lumipuuhamaasta Talmasta keräsivät kumpikin yli 300 lulkijaa. Talman jutun ääressä viihdyttiin yli 4 minuuttia!

Näihin ja moniin muihin kiinnostaviin juttuihin ja seikkailuihin pääset tästä.

--

Toivon, että vuosi 2023 tuo Sinulle hyvää tullessaan.

Jos kaipaat aitoa vapaa-ajan kohteesi tai myymäläsi markkinointia tavoittavasti, monikanavaisesti ja kustannustehokkaasti, olethan yhteydessä.

yst. Henri

--

Kampanjatiedustelut: Henri Elo, p. 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi

16.08.2022

Näitä juttuja luettiin eniten kesällä 2022!

Juttumme ihanista putiikeista (vas. ylh. Patinaputiikki & Jaana), Lohjan kohteista (oik. Arboretum Magnolia & Suvi ja Esa), Heinolan kuulumisista (kyllä, kuvassa aidot James-farkut kaupunginmuseon näyttelyssä!) sekä Someron Pellavaenkelistä (Rauni) ovat olleet kesäkauden 2022 luetuimpia, tänä vuonna julkaistuja juttujamme. Kuvat: KIvaaTekemista.fi

 

Kesä on kääntynyt ehtoopuolelle, mutta se ei tarkoita, etteikö loppukesän henkäyksistä voisi nauttia ja vierailla vaikkapa ihanissa majoituskohteissa. Aurinkoiset säät jatkuvat.

Vinkkasimme juuri viime viikolla sosiaalisessa mediassa Tähtikohteistamme luomumajatalosta Boxissa ja viihtyisistä Juhlamenojen mökeistä, molemmat Sipoossa, sekä nostalgisesta Ravintola Kansakoulusta & Majatalosta Kemiönsaaren maaseudulla. Alkavaa sienisatoa on jo tarjolla!

 

Luetuimmat KivaaTekemista.fi -median artikkelit 1.5.-10.8.2022, osa jutuista julkaistu aiempina vuosina. Kuvaleike: Google Analytics

Luetuimmat KivaaTekemista.fi -median artikkelit 1.5.-10.8.2022, osa jutuista on julkaistu aiempina vuosina. Kuvaleike: Google Analytics

 

Taulukosta näkyy, että tänä vuonna julkaistuista jutuista luetuimpia ovat olleet toukokuussa julkaistut Ihanimmat putiikit (1.130 lukijaa) sekä kesä-heinäkuun taitteen Lohja-juttumme Elämyskaivos Tytyristä, kahvila Villa Kokkokalliosta ja eksoottisesta puulajipuisto Arboretum Magnoliasta (880).

Juttuihimme pääset kätevästi tästä.

Edelleen kesäkuun juttumme Somerolle toissa vuonna avatusta Pellavaenkeli-sisustuskaupasta kiinnosti kovasti. Lohjan ensimmäinen juttu kesäkuussa keräsi mukavasti lukijoita. Jutussa kerroimme Aurlahden uimarannasta palveluineen, Porlan ja Liessaaren virkistysalueista sekä Lohjan Museon monipuolisista näyttelyistä pelargonioineen ja hevosteemoineen.

Kaksi juttuamme Heinolasta ovat tavoittaneet yhteensä  1.160 lukijaa. Myös heinäkuun juttu lounaisrannikon helmestä Uudestakaupungista on tavoittanut 15.8. mennessä lähes 600 lukijaa ja oli viime viikolla uudelleenmarkkinoinnissa sosiaalisessa mediassa.

Palvelumme lisäarvosta kertoo jotain se, että myös aiempien kausien asiakkaat saavat yhä hyötyä sisällöistämme. Vihdin PuuhaParkin juttuamme vuodelta 2018 on luettu tänäkin kesänä 1.100 kertaa ja Lomamäen Lemmikkipuiston juttua viime kesältä yhä 700 kertaa.

 

Tärkeä tavoittavuus sosiaalisesta mediasta

Keskeinen osa kampanjoidemme tavoittavuudesta tulee paitsi jutuista myös sosiaalisen median päivityksistä ja markkinoinnista. Kivaa Tekemistä Facebook -profiilin kokonaistavoittavuus kesäkaudella 90 päivän aikana on ollut 67.000 henkilöä ja maksullinen, markkinoitu tavoittavuus 46.000.

 

Kivaa Tekemistä Facebook -sivun tavoittavuus 90 päivän ajalta 13.5.-10.8.2022. Kuvaleike: Facebook

Kivaa Tekemistä Facebook -sivun tavoittavuus 90 päivän ajalta 13.5.-10.8.2022. Kuvaleike: Facebook

 

Kyseessä on laadukas kohderyhmä ja markkinoimme jokaista kampanjaa kohdennetusti yleensä useita kertoja. Sisällöt tavoittavat sekä seuraajiamme että alueellisia ja teemoista kiinnostuneita yleisöjä.

Yksittäisistä Facebook-postauksista tavoittavimpia ovat olleet Ihanimmat putiikit 17.5. alkaen, Heinolan juttujen some-postaukset touko-kesäkuussa, Seikkailupuisto Huipun arvontapostaus 4.7. alkaen, Ravintola Kansakoulun päivitys 23.7. alkaen ja Uudenkaupungin jutun postaus 5.7.

Kaikissa näissä kohdennettu Facebook-tavoittavuus on ollut vähintään 7 500 henkilöä ja niitä on markkinoitu useissa sosiaalisen median kanavissa mukaan lukien Instagram.

Kolmas tärkeä elementti tavoittavuudesta muodostuu muusta näkyvyydestä sivustoillamme (FI + EN) ja muista ei-markkinoiduista somepäivityksistä ja -jaoista eri kanavissamme, kuten Facebookissa (FI + EN), Instagramissa ja Twitterissä.

 

Kävijähuippu ajoittuu kesään

KivaaTekemista.fi -sivuston kävijämäärä on ollut jälleen tänä vuonna korkein heinäkuussa (30.400 istuntoa), kun ihmiset etsivät netistä kohteita ja kivaa tekemistä. Keskimääräinen kävijämäärä viimeisten 12 kuukauden aikana on 14.600 hlöä/kk. Sosiaalisen median seuraajia meillä on eri kanavisssa n. 20.000.

Teemme tavoittavia juttuja ja monikanavallisia markkinointikampanjoita ympäri vuoden. Samoin nostamme olemassa olevia Tähtikohteitamme esiin sivustoillamme ja sosiaalisessa mediassa. Kerro jos sinulla on jotain, mitä haluat ihmisten hoksaavan! 

 

Mukavaa loppukesää ja alkavaa syksyä!

Henri

--

Kampanjatiedustelut: Henri Elo, p. 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi

14.06.2022

Kesäkuulumisia - upeita kohteita, kesätyöntekijät vauhdissa!

Lapinlahden alue puistoineen Helsingin Salmisaaressa lähellä Ruoholahden metroasemaa on kaunis ja suosittu merenläheinen chillailupaikka. Kuva: KivaaTekemista.fi

 

Lämmin kesäkuu on hellinyt niin työntekijöitä kuin matkailijoita ja lomalaisia.

KivaaTekemistä.fi -palvelussa kesä on tuonut jälleen kesätyöntekijät. Samalla palvelumme laatu paranee ja nuoret saavat hyvää alkuvaiheen kokemusta työelämästä!

Tänä kesänä nuoret Lotta Heikkilä, 15, Tuusulasta ja Malla Peltola, 16, Helsingistä ovat täydentäneet ja tarkistaneet yhteensä jo yli 2 000 kohteen tiedot! Näin hakupalvelumme tiedot ovat oikeita ja ajan tasalla.

Löydät palvelustamme www.kivaatekemista.fi erilaisia käyntikohteita ympäri Suomea seikkailupuistoista museoihin ja putiikeista eläinpuistoihin!

 

Malla (vas.) pelaa jalkapalloa helsinkiläisessä Valtti United:ssa ja Lotta koripalloa vantaalaisessa Korskussa. Urhelun lisäksi nuorilta sujuu myös digipainotteinen kesätyö - niin toimistolla kuin etänä! Kuva. KivaaTekemista.fi 

Malla (vas.) pelaa jalkapalloa helsinkiläisessä Valtti United:ssa ja Lotta koripalloa vantaalaisessa Korskussa. Urheilun lisäksi nuorilta sujuu myös digipainotteinen kesätyö - niin Tuusulan toimistolla kuin etänä! Kuva: KivaaTekemista.fi

 

Alkukesän tärkeät kampanjat

Toukokuussa julkaisimme jokakeväisen Ihanimmat putiikit -jutun (www), joka on ollut kevään luetuin juttumme. Lukijoita jutulla on tähän mennessä yli 600 hyvällä n. 4 min lukuajalla.

Kahta Heinolan juttua uudistuneista kahviloista ja lomakeskuksesta (www) sekä museoista, lintuhoitolasta ja kesäteatterista (www) on luettu myös mukavasti. 

Nyt kesäkuussa vierailimme Somerolla tutustumassa Rauni Vartiaisen tarinaan ja Pellavaenkeli -myymäläänsä. Juttu (www) on kiinnostanut tosi hyvin ihmisiä saavuttanut tähän mennessä jo 500 lukijaa. Some-päivityksemme Pellavaenkelistä ovat levinneet jakoineen jo n. 8 000 ihmiselle.

Toukokuun alkupuolella kirjoitimme myös Mäntsälän uudistuneesta Kivapiha -puutarhamyymälästä (www) ja kesäkuussa Suomenlinnan seikkailukierroksesta (www). Vauhtia ja vipinää jännittävällä kierroksella riitti - ja tunteita laidasta laitaan!

--

Tuoreimpiin juttuihimme pääset tästä

KivaaTekemista.fi -sivuston kävijämäärä on ollut maalis-toukokuussa nousussa vuoden takaisesta ja nousee kesän sesonkina kuukausitasolla arviolta 40.000 kivan tekemisen ystävään heinäkuussa, kuten viime kesänä. :-)

--

Mukavaa kesän jatkoa sinulle!

Henri

--

Kampanjatiedustelut: Henri Elo, p. 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi

29.04.2022

Kesä tulee – tiedossa kesätöitä ja kesäkampanjoita!

Hyrylän urheilukeskuksessa Tuusulassa pystyi huhtikuun lopulla 2022 nauttimaan sekä hiihdosta että kesäisestä säästä! Kuva: KivaaTekemista.fi

--

Työllistämme nyt jo kymmenentenä kesänä (!) kesätyöntekijän tai kesätyöntekijöitä.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa KivaaTekemistä.fi –hakupalvelun kohdetietojen päivitys.

Työ sopii sinulle, jos olet omatoiminen ja tehokas, tykkäät tutustua kotimaisiin käyntikohteisiin ja tarkistaa niiden tietojen ajantasaisuutta pääasiassa verkon kautta.

Halutessasi oman jutun kirjoittaminen esimerkiksi työkokemuksesi pohjalta mediaamme on mahdollista!

Tarjoamme alustavasti n. 75 tunnin 2-3 viikon jakson (n. 6 h/pv), jonka ajankohta sovitaan erikseen. Työ tapahtuu toimistollamme Amerintiellä Tuusulassa sekä etätyönä. Hyvä äidinkielen taito ja oma kannettava tietokone katsotaan eduiksi.

Tarkoituksenamme on hyödyntää kunnan pientä tukea kesätyöllistämiseen osana palkkaa (esim. Tuusulassa 15-20 -vuotiaille / 2002-2007 syntyneille). Otathan yhteyttä viipymättä, jos työ kiinnostaa sinua!

(yhteystiedot jutun lopussa)

KivaaTekemistä.fi on työllistänyt kesäisin nuoria vuodesta 2013 lähtien. Kuvat: KivaaTekemistä.fi

KivaaTekemistä.fi on työllistänyt kesäisin nuoria vuodesta 2013 lähtien. Kuvat: KivaaTekemistä.fi

--

Kesäkampanjat tulevat

Jos sinulla on käyntikohde, putiikki, ravintola tai vaikka kotieläintila, otathan yhteyttä sopiaksesi tavoittavan kesäkampanjan.

Vierailemme kiintoisissa kotimaan kohteissa ja teemme niistä juttuja. Samalla asiakaskohde nostetaan ns. Tähtikohteeksi, jolloin se näkyy ja löytyy sivustoiltamme (www.kivaatekemista.fi ja www.likefinland.com) ensimmäisten joukossa 12 kk ajan.

Esimerkiksi viime kesän Heinola-juttuamme on luettu yhteensä 1.400 kertaa hyvällä yli 4 min lukuajalla ja juttuamme inkoolaisesta Lomamäen Lemmikkipuistosta yli 1.000 kertaa, sitäkin yli 4 min lukuajalla. (lähde: Google Analytics)

Kampanjoiden pääpostaukset sosiaalisessa mediassa levisivät kohdennetusti keskimäärin yli 9.000 ihmiselle hyvätasoisella sitoutumisella (tykkäykset, jaot, toimet). Lisäksi on tehty paljon muita toimia näidenkin uniikkien kohteiden tunnettuuden ja tavoittavuuden hyväksi.

--

Tuoreimpiin juttuihimme pääset tästä. Tutustuimme huhtikuun alussa yhteen Suomen suurimmista lelukaupoista Keravalla.

--

Hyvää kesää!

Henri

--

Kesätyö- ja kampanjatiedustelut: Henri Elo, p. 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi

--

Olemme vuonna 2013 perustettu yritys (Sarimedia Oy) Tuusulasta. Ylläpidämme valtakunnallista vapaa-ajan mediaa ja n. 5.000 kohteen hakupalvelua www.kivaatekemista.fi / www.likefinland.com. Päätuotteemme on sisältömarkkinoinnillinen artikkeli vapaa-ajan kohteesta tai palvelusta, ja siihen liittyvä markkinointikampanja kanavissamme ja sosiaalisessa mediassa.

Pääkohderyhmämme on naiset 25-60v ja perheet, painottuen väestön suhteessa Etelä-Suomeen. Kohdennamme julkaisuja sosiaalisessa mediassa kampanjasta riippuen sopivaan kohderyhmään mm. alueellisesti. Teimme vuoden 2021 kävijäennätyksen heinäkuussa 41.100 hlöä/kk (kivaatekemista.fi) ja meillä on n. 20.000 sosiaalisen median seuraajaa (KivaaTekemistä & LikeFinland).

22.12.2021

Hyvää Joulua - vuonna 2021 eniten luettiin näitä!

On jälleen se aika vuodesta, kun on on hyvä katsoa vähän mennyttä ja luoda sen jälkeen katse tulevaan. On myös rauhoittumisen aika.

Toivottavasti joulu on leppoisaa aikaa sinullekin - ilman liikoja huolia ja stressiä. Ethän liikaa ajattele, mitä muut ihmiset ajattelevat. Se ei tarkoita sitä, etteikö kanssaihmisiä voisi ottaa huomioon.

Vuonna 2021 ilmestyneistä jutuista luetuin oli Revontulen lasi-igluista ja Maalaistalo Sipilästä kertova juttumme helmikuulta. Kuva: KivaaTekemista.fi

Vuonna 2021 ilmestyneistä jutuista luetuin oli Revontulen lasi-igluista ja Maalaistalo Sipilästä kertova juttumme maaliskuulta. Kuva: KivaaTekemista.fi

 

Selvästi luetuin kampanjajuttumme oli talvilomajuttu Keski-Suomen Hankasalmelta, jossa vierailimme helmikuussa. Juttua on luettu yli 1.500 kertaa yli 6 minuutin lukuajalla, eli yli 150 tuntia. (lähde: Google Analytics)

Revontuli Resort on täyden palvelun lomakeskus lähellä Häkärinteitä, jossa voit nauttia laskettelun hurmasta. Revontuli on rakennuttanut Iso-Virmasjärven rannalle upeita lasi-igluja, joissa pääsee arjesta irti. Samalla reissulla vierailimme naapurikunnan Pieksämeän Maalaistalo Sipilässä, jossa on kuvattu myös Farmi Suomi -tv-sarjaa! Lue juttumme

Kaksi seuraavaksi luetuinta juttua olivat juttumme Heinolasta (yli 1.300 lukijaa) ja Lomamäen Lemmikkipuistosta Inkoossa (n. 1.000 lukijaa). Molemmmissa keskimääräinen lukuaika ylitti 4 minuuttia.

Kuva Heinolan upeasta DiscGolfParkista, jossa vierailimme kesäreissulla heinäkuussa. Kuva: KivaaTekemista.fi

Kuva Heinolan upeasta DiscGolfParkista, jossa vierailimme kesäreissulla heinäkuussa. Kuva: KivaaTekemista.fi

 

Vierailin Heinolassa aivan kesän alussa ja julkaisimme jo perinteeksi muodostuneen juttumme tästä upeasta kesäkaupungista harjuineen, kahviloineen, museoineen ja lintuhoitoloineen.

Lomailimme Heinolassa uudestaan perheen kesäreissulla heinäkuussa, jolloin yövyimme teltassa Heinäsaari Campingissä, pulahdimme puhdasvetiseen Ruotsalaiseen ja heittelimme frisbeetä yhdellä Suomen monipuolisimmista frisbeegolfkeskuksista, Heinola DiscGolfPark Worldissä, jossa on useita eritasoisia ratoja ja heittopaikkoja.

Juttumme Heinolasta

 

Lomamäen Lemmikkipuisto Inkoossa on ainutlaatuinen elämyskohde Länsi-Uudellamaalla Inkoossa. Kuva: KivaaTekemista.fi

Lomamäen Lemmikkipuisto on ainutlaatuinen elämyskohde Länsi-Uudellamaalla Inkoossa. Kuva: KivaaTekemista.fi

 

Lomamäen Lemmikkipuisto ei ole uusi kohde, mutta se on eksoottinen helmi, joka kehittyy joka vuosi. Nytkin sinne oltiin rakentamassa uutta rakennusta eläinpuiston käyttöön. 

Villisika, kalkkuna, papukaija, kettu ja pesukarhu - esimerkiksi näihin voit törmätä Lomamäen poluilla ja aitauksissa. Eläimistä huolehditaan ja eläimiin tutustumisen lisäksi tarjolla on viihtyisä Kirnukahvila burgereineen, leikkipaikkoja sekä saniteettitilat.

Lue lisää

-- 

MAINOS - Kivaa Tekemistä -verkkokaupan Joulu!

Tilaa itselle tai lahjaksi tästä. Syötä ALE-koodi "JOULU21", niin saat -15 % alennuksen Jokipiin Pellavan ihanista uutuustuotteista sekä kotimaisista sijoituskirjoista 31.12.2021 saakka! Toimitus, kotimaa 0 e.

--

Vuosi oli olosuhteisiin nähden onnistunut. Erityisen tyytyväinen olen uuteen yhteistyöhän Booking.comin kanssa. Suosithan majoitusvarauksissasi sivustomme Booking-linkkejä! Esimerkiksi tämän jutun paikkakunnilta löydät mainioita majoituskohteita, surffaile lisää tästä!

Toteutimme jälleen myös suositut Ihanimmat putiikit ja Ihanimmat majoituskohteet -sisällöt ja kampanjat (molemmissa keskimäärin yli 1.000 lukijaa tähän mennessä hyvällä lukuajalla + hyvä some-tavoittavuus > 10.000 hlöä/kampanja), ja sivustollemme tehtiin tiettyjä kehitystoimia. Vuoden kävijäennätys heinäkuussa 41.100 (kivaatekemista.fi) päihitti viime vuoden vastaavan luvun.

Rauhaisaa Joulun aikaa,

Henri

--

Kampanja- ja Tähtikohde-tiedustelut: Henri Elo 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi

« Edelliset 10