15.05.2021

Kevätkuulumisia - yhteistyöllä enemmän asiakkaita

Art Bouffant on mukava chillailukohde ulko- ja sisänäyttelyineen Mäntsälässä Kivapihan kiinteistöllä. Kuva: KivaaTekemista.fi

 

Ihanat ilmat ovat hellineet ympäri Suomea aivan pohjoisinta Lappia lukuun ottamatta.

Kevät on sujunut mukavasti ja töitä KivaaTekemista.fi -palvelun parissa on riittänyt kaiken aikaa. Meneillä on myös tärkeä sivustouudistus, jossa pääkategoria Muut kohteet on muuttumassa Ruoka ja majoitus -kategoriaksi, jolloin asiakkainamme olevat ravintolat ja majoituskohteet erottuvat aiempaa paremmin myös hakupalvleun puolella.

Kevään artikkelikampanjoita ovat olleet mm. Ihanimmat putiikit 2021, joka ilmestyi jo viidettä kertaa! Vierailimme yllättävän laajassa suutari- ja second hand -liikkeessä Kenkäkingissä Keravalla. Ihanimmat-jutussa on toistakymmentä hyvää ehdotusta perusteluineen, kiitos vinkkaajille!

Samoin kirjoitimme Tyykipuodista, joka on kangaskauppa ja sijaitsee kivenheiton päässä kenkäkingistä. Edelleen Mäntsälän kohteista puutarhamyymälä Kivapihasta ja moottoripyöräliike W-bikesta kävimme kysymässä uudet kuulumiset. (Juttuihin pääset kohteen nimeä klikkaamalla.)

 

Frisbeegolf on ollut ilahduttavan suosittu kivan tekemisen harrastus korona-aikana erityisesti nuorten miesten keskuudessa. Kenttiä on eri tasoisia ympäri Suomen, kuva Tuusulan keskivaativalta Ford DiscGolfPark -kentältä, jossa useat väylät ovat yli 100-metrisiä. Kuva: KivaaTekemista.fi

Frisbeegolf on ollut ilahduttavan suosittu kivan tekemisen harrastus korona-aikana erityisesti nuorten miesten keskuudessa. Eri tasoisia kenttiä on ympäri Suomen, kuva Tuusulan keskivaativalta Ford DiscGolfPark -kentältä, jossa useat väylät ovat yli 100-metrisiä. Kuva: KivaaTekemista.fi

 

On hienoa, kun yli 23.000 norsun Willa Fantti -näyttely Lahden Nastolassa avasi jälleen ovensa oltuaan viime kesänä suljettu. Auli ja Jarmo toivottavat Sinut tervetulleeksi toukokuusta syyskuuhun ti, to ja su klo 12-18. Kyseessä on edullinen koko perheen päiväretkikohde norsunäyttelystä perinnetilaan.

Seikkailupuisto Huippu Espoossa laajeni puolestaan luonnossa pelattaviin pakopeleihin kiipeilyseikkailun ja minigolfin lisäksi.

--

Kesällä ihmisiä on paljon liikkeellä ja markkinointi kannattaa hoitaa kumppanin kanssa. Näin viesti kohteestasi saavuttaa muutkin kuin kaveripiirin ja kohteen ydinseuraajat.

KivaaTekemista.fi -sivustolla vieraili viime heinäkuussa 39.900 henkilöä. Pääkohderyhmämme on aktiiviset naiset ja perheet painottuen Etelä-Suomeen. Artikkelikampanjoitamme markkinoimme sosiaalisessa mediassa myös alueellisesti ja teemasta kiinnostuneille sukupuoleen katsomatta - ja tietenkin  aktiiviselle seuraajillemme, joita meillä on n. 20.000.

Aurinkoista kesää oletapa sitten kohde tai kivan tekemisen etsijä!

t. Henri

 

 --

Kampanja- ja Tähtikohde-tiedustelut: Henri Elo 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi