17.07.2019

Kesäkuulumisia - ja ihania kuoseja Kivaa Tekemistä -verkkokaupassamme!

Kivaa Tekemistä -verkokaupassa mm. ihanaa Jokipiin Pellavaa ja sijoituskirjoja. Kuva: KivaaTekemistä.fi

 

Olemme saaneet tehdä jälleen monta kesäkampanjaa, joihin on sisältynyt niin artikkeleita, artikkelien ja kohteiden some-markkinointia kuin monipuolista mainosnäkyvyyttä sivustoillamme www.kivaatekemista.fi ja www.likefinland.com

On hienoa, kun monet asiakkaamme jatkavat vuodesta toiseen ja saamme lujittaa heidän tunnettuutta kotimaan matkailu- tai majoituskohteina.

Keskeinen osa markkinointiamme on kohteen näkyvyys ja löydettävyys n. 5.000 kohteen hakupalvelussamme ensimmäisten joukossa - ja kymmenet ja taas kymmenet toistot mediamme eri kanavissa kauden / vuoden aikana.

Kivoja juttuja kesä-heinäkuussa on tähän mennessä julkaistu mm. Tuusulanjärven kulttuurikehdosta, ihanasta historiallisesta Heinolasta kahviloineen Kymijoen äärellä sekä Espoon Leppävaaran uudesta Seikkailugolf Huipusta, joka on rakentunut Seikkailupuisto Huipun yhteyteen ja tehnyt ympäristöstä tosi kauniin ja lomamaisen.

Edelleen olemme ylpeitä ja kiitollisia, kun saimme tehdät jutut ja kampanjat pitkäaikaisimpiin yhtäjaksoisiin asiakkaisiin (Tähtikohteisiiin) kuuluvista Willa Fantista / Kaivolan perinnetilasta Lahden maaseudulla sekä Visit Uudestakaupungista. Molemmat on ainutlaatuisia ja samalla niin toisistaan poikkeavia kotimaan matkailukohteita.

Kannattaa kokea!

--

Kesä on ollut vilkas ja työntäyteinen. Kesätyöntekijämme Pinja on päivittänyt ahkerasti kohtetietokantaamme. Voit nyt entistä paremmin löytää ajantasalla olevaa kohdetietoa KivaaTekemistä.fi -palvelustamme - helposti millä tahansa päätelaitteella. 

Rohkeasti vaan lomailuasi helpottamaan! :)

Vaikka Pinjan kesätyö on päättymässä, julkaisemme lähiviikkoina pari hänen kirjoittamaa kivan erilaista juttua mediassamme.

--

Uutena avauksena olemme tuoneet Kivaa Tekemistä -verkkokauppaan pitkäaikaisen asiakkaamme Jokipiin Pellavan ihanat pellavaiset lahjapakkaukset, sisältäen yrityksen uusimpia kotimaassa valmistettuja kuoseja, niin keittiöpyyhkeinä kuin pefletteinä. Tarjoamme ne sinulle kätevästi ja edullisesti 25 euron hintaan sisältäen postituksen. Ota mukaasi ja ilahduta vaikkapa ystäviäsi mökkivierailulla!

Kirjoitimme myös Jokipiin Pellavan tehtaanmyymälän kuulumisista kesäkuussa. Myymälä ja tehdas sijaitsevat Kurikan Jalasjärvellä.

--

Pääset verkkokauppaamme tästä (www), juttuihimme tästä (www) ja hakupalveluumme, mediamme etusivulle tästä (www).

Kannattaa tallentaa linkki kännykän aloitusnäyttöön.

 

Aurinkoista kesän jatkoa sinulle!

Toivottaa Kivaa Tekemistä -tiimi Tuusulasta

--

Kirjoittaja: Henri Elo