Time: 0.0008 Seconds\n

KESÄMUSIKAALI DANNY 7 X 7, Somero

Esakallio

KESÄMUSIKAALI DANNY 7 X 7, Somero
Kohteen nimi: KESÄMUSIKAALI DANNY 7 X 7, Somero
Osoite: Salontie 40, 31400 Somero
Tapahtuma-aika:
25.06.2023 - 27.08.2023

Katso kartta isompana

Esittely:

DANNYN ELÄMÄN VAIHEISTA KERTOVA LAULUNÄYTELMÄ "7X7" NÄHDÄÄN KESÄLLÄ 2023 ESAKALLION KESÄTEATTERISSA!

Kesämusikaali 7x7 kertoo Dannyn tarinan pienestä pojasta aina suomalaiseksi iskelmätähdeksi asti. Laulunäytelmä on kunnianosoitus suurelle suomalaiselle legendalle

Kaikki suomalaiset tuntevat Dannyn - mutta kuka tuntee Ilkka Johannes Lipsasen? Danny, Ilkka Johannes Lipsanen, syntyi Porissa 24.9.1942. Millaista oli Ilkka Lipsasen lapsuus ja nuoruus? Millaista turvattomuutta ja hylätyksi tulemista Danny joutui kokemaan jo lapsena ja miten nuo asiat ovat vaikuttaneet hänen elämäänsä? Lipsasten Porin valtakunta antoi turvaa, mutta vanhempien avioero vaikutti voimakkaasti herkkään ja haavoittuvana nuorukaiseen.

Elämä tuntui kulkevan ohitse, kunnes laulaja Danny syntyi. Se antoi vapautta, sisältöä ja merkitystä nuoren miehen elämään. Allakkaa selattiin ahkerasti, kun Lipsanen Ilkalle mietittiin sopivaa taiteilijanimeä - Ilkasta tuli Danny ja Dannystä tuli tähti!

Danny on saanut elää vauhdikasta ja värikästä elämää. Hän on saanut toteuttaa suuria unelmiaan ja haaveitaan. Danny on ollut taistelija, suomalainen gladiaattori.

Dannystä, Show-viidakon taistelijasta, kertova laulunäytelmä 7x7 saa maailman ensi-iltansa Someron Esakallion kesäteatterissa kesällä 2023. Laulunäytelmän käsikirjoitus on Juse Venäläisen käsialaa ja ohjaus Jussi Myllymäen. Koreografian ohjaa Diana Anttila. Rooleissa nähdään Mikko Mäkeläinen, Dimitri Keiski, Katja Lukin, Diana Anttila, Jennika Vikman, Luumu Kaikkonen, Petri Kokko, Tapani Laastola, Jani Jalkanen, Eikka Eronen ja poikien tanssiryhmä.

Näytökset 25.6.-27.8.2023

Muokattu: 02.02.2023