Time: 0.0023 Seconds\n

Noche de Tango: Martin Alvarado

Tapiolasali, Espoon kulttuurikeskus

Noche de Tango: Martin Alvarado
Kohteen nimi: Noche de Tango: Martin Alvarado
Osoite: Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo
Tapahtuma-aika:
12.09.2024 - 20.09.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Koe koskettava ja tunteikas argentiinalaisen tangon konsertti ja show, jota tähdittää yksi aikamme merkittävimmistä tangolaulajista, Martin Alvarado. Laulajaa säestää maineikas tangomusiikin mestari Mikko Helenius osana trioa, jossa mukana on piano, bandoneon sekä kontrabasso. Kokonaisuuden täydentävät showtangon huiput Helime ja Toni Ruotsalainen huikeilla tanssillisilla tulkinnoillaan.

Noche de Tango -konsertti antaa katsojalle unohtumattoman tangoelämyksen, jossa yhdistyy laulun, musiikin ja tanssin vangitseva energia, kun maailmanluokan artistit astuvat lavalle yhdessä tulkitsemaan historiamme rakastetuimpia tangokappaleita. Musiikkivalikoimassa on teoksia Argentiinan tunnetuimmilta säveltäjiltä, kuten Astor Piazzollalta, uudempia nykytangon helmiä sekä klassikoita. Konsertti on niinikään kunnianosoitus Astor Piazzollan musiikille ja argentiinalaisen tangon kulttuuriperinnölle.

MARTIN ALVARADO
Buenos Airesista kotoisin oleva laulaja Martin Alvarado on tämän päivän merkittävimpiä nykytangon tulkitsijoita. Maailmankuulu laulaja on mestari tarinankerronnassa ja tunteiden herättämisessä musiikin avulla. Hän esiintyy ympäri maailmaa hurmaten yleisön äänellään ja karismaattisilla tulkinnoillaan. Kriitikot ovatkin ylistäneet häntä yhdeksi aikamme merkittävimmäksi tangolaulajaksi.

MIKKO HELENIUS
Sibelius Akatemiansta valmistunut kanttori, tango- sekä bandoneontaituri Mikko Helenius on esiintynyt bandoneonistina yli 20 maassa ja sovittanut nykytangoa orkestereille useisiin maihin. Hän on säveltänyt ja sovittanut runsaasti kirkkomusiikkia sekä omaa musiikkia.

HELIME JA TONI RUOTSALAINEN

He ovat argentiinalaisen tangon ammattilaisia, ja ovat esiintyneet kansainvälisesti tunnetuissa tilaisuuksissa suuren suosion saattelemina. Kummallakin on osaltaan pitkä ja menestyksekäs historia ammattilaisina ja taiteilijoina tanssin eri lajien parissa, jonka ansiosta heidän tanssinsa monipuolisuus, laatu, tulkinta sekä näyttävyys ovat täysin omaa luokkaansa.

Muokattu: 15.05.2024