23.02.2022

Talman suksihuolto uudistui - paljon tekemistä hiihtolomalla!

Talma Ski:n taka-snowpark sopii hyvin niillekin, joille eturinteen snowparkin hyppyrit ovat liian isoja. Taka-snowparkista löytyy niin hyppyreitä kuin pienempiä reilejä ja bokseja. Kuva: KivaaTekemistä.fi

 

Vierailimme ja nautimme lumisista laskukeleistä hiihtoloman kunniaksi Talma Ski:ssä Sipoossa. Talmaan on lyhyt matka niin pääkaupunkiseulta kuin Keski- ja Itä-Uudenmaan kunnista.

Kaikki rinteet ovat avoinna ja myös ravintolan tarjonta on monipuolista kotiruuasta burgereihin ja pizzoihin. Nam! :)

Jere ja Titta esittelivät Talman laajentunutta suksihuoltoa uusine hionta- ja vahauslaitteineen.

Jere ja Titta esittelivät Talman laajentunutta suksihuoltoa uusine hionta- ja vahauslaitteineen. Kuvat: KivaaTekemistä.fi

 

Talma Ski:n uutuutena tällä kaudella ovat laajentuneet suksihuoltotilat ja -laitteet. Vuokraamon yhteydessä on nyt oma työtila nykyaikaisine hioma- ja kanttien terotus- kuin vahauslaitteineen.

Huoltopäällikkö Jere Haljala kertoo, että asiakas saa nyt suksensa tai lautansa takaisin pääsääntöisesti samana tai seuraavana päivänä. 

"Huolto parantaa suksen kestävyyttä ja käyttöikää. Huollamme myös vuokraamon välineet pari kertaa kaudessa, jotta laskeminen on mukavaa ja mielekästä."

Kuvassa oikealla ylhäällä näkyy robotiikalla toimiva hiomakone, jolla pohjaan saadaan haluttu kuvio ja enimmät naarmut pois. Samalla laitteella teroitetaan suksen ja lumilaudan kantit. Oikealla alhaalla on puolestaan vahauslaite, jolla vaha sulatetaan suksen pintaan tehokkaasti ja ekologisesti. Infrapuna kuumentaa vahan 160 asteeseen.

Voitelu kustantaa 20 euroa, perushuolto 40 euroa (sis. hionta, kanttien teroitus, voitelu) ja perushuolto kolojen paikkauksineen (edellä vas. alakuva) 50 euroa. Perushuolto ja luistovoitelu ovat saatavissa myös murtsikoille eli maastohiihtosuksille.

 Talma Ski tarjoaa mukavat puitteet talviloman viettoon. Takarinteissä (vas. ylh.) on lyhyemmät jonot kuin eturinteessä. Werneri Parkissa on lumikivaa ja kaiken moisia laskuvälineitä perheen pienimmille.

Talma Ski tarjoaa mukavat puitteet talviloman viettoon. Takarinteissä (oik. ylh.) on lyhyemmät jonot kuin eturinteessä. Werneri Parkissa on lumikivaa ja kaiken moisia laskuvälineitä perheen pienimmille. Kuvat: KivaaTekemistä.fi

 

Talma Ski:n vuokraamon ja huollon sivuille pääset tästä.

Talman hiihtokoulun varaus on uudistunut. Voit varata joko yksityistunnin tai kurssipaikan kätevästi täältä.

-- 

MAINOS Kivaa Tekemistä -verkkokaupan ale jatkuu!

Tilaa itselle tai lahjaksi tästäSyötä alennuskoodi "ALE2022", niin saat -10 % alennuksen Jokipiin Pellavan ihanista uutuustuotteista sekä kotimaisista sijoituskirjoista! Toimitus kotimaahan, postikulut 0 e.

--

Talvilomaviikoilla riittää tekemistä. Kuvat: Heinolan museot ja Visit Uusikapunki, sosiaalinen media

Taidetta ja luontoa - talvilomaviikoilla riittää tekemistä. Kuvat: Heinolan museot ja Visit Uusikaupunki, sosiaalinen media

 

Kuten viime viikolla kirjoitimme, hiihtolomalla on todella paljon tekemistä niin Tähtikohteissamme kuin monissa muissakin kohteissa.

Koulujen talvilomia vietetään viikoilla 8-10. Esimerkiksi Lohjan hiihtolomatarjontaan voit tutustua täälläUudenkaupungin täällä ja Heinolan täällä. Lue viime viikon jutustamme lisää!

Mukavaa loman jatkoa!

Henri

--

Kampanja- ja Tähtikohde-tiedustelut: Henri Elo 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi