30.12.2022

Näitä juttuja luettiin eniten syyskaudella 2022

Etelä-Tuusulan upeat kyläladut tarjosivat parastaan 17.12.2022. Latuverkostoa ylläpitää urheiluseura Myllykylän Mylly. Kuva: KivaaTekemista.fi

Vuosi lähestyy loppuaan. Syksyyn on mahtanut upeita kampanjoita ja artikkeleita. Juttujen lukijamäärät ovat ilahduttavia. Huomaathan, että isompi osa kampanjoiden ja asiakkaidemme tavoittavuudesta tulee sosiaalisen median päivitystemme kautta.

Lukijamäärät ja lukuaika kertovat ihmisten sitoutumisesta sisältöön. Määriin vaikuttavat sekä jutun kiinnostavuus että sisällön markkinointi ja leviäminen sosiaalisessa mediassa.

Alla olevassa taulukossa on listattu luetuimmat juttumme 1.9.-30.12.2022 riippumatta siitä, milloin ne on alunperin julkaistu. Sijoilla 1, 2, 4, 6, 8 ja 10 olevat julkaisut ovat tuoreita.

 

Luetuimmat KivaaTekemista.fi -median artikkelit 1.9.-30.12.2022, osa jutuista on julkaistu aiempina vuosina. Kuva: Google Analytics

Luetuimmat KivaaTekemista.fi -median artikkelit 1.9.-30.12.2022, osa jutuista on julkaistu aiempina vuosina. Kuva: Google Analytics

 

Kärkipaikan vertailussa nappasi juttumme ihastuttavasta Gumbostrandista Etelä-Sipoon merenrannalla marraskuun alussa. Kerroimme uudesta Gumbostrandin Panimopuodista ja samassa paikassa joulun alla ja pääsiaisen aikaan avoinna olevasta Punaisen Talon käsityönäyttelystä, jonka uutena vetäjänä on Ia Vesterinen.

Pihapiirissä toimii myös ympärivuotinen taidekohde Gumbostrand Konst & Form vaihtuvine näyttelyineen ja bistroineen. Vieraile Gumbostrandissa joskus!

Jo seitsemättä vuotta peräkkäin julkaistu Ihanimmat majatalot on saavuttanut myös yli 1 000 lukijan rajapyykin. Kerroimme artikkelissa mm. Sipoon Juhlamenoista, Heinolan Heinäsaaresta ja Hostel Suomenlinnasta, jotka kaikki ovat omalla tavallaan viehättäviä.

Hostel Suomenlinnasta teimme myös oman jutun, jossa koimme yöpymisen ainutlaatuisella linnoitussaarella itse! Sitäkin on luettu yli 800 kertaa hyvällä yli 3 minuutin lukuajalla.

Miltä kuulostaisi miniloma vanhassa merilinnoituksessa luonnon ja nähtävyyksien äärellä? Kyllä, Suomessa! :-)

On ilahduttavaa, että juttumme Tuusulanjärven lähiruokaviikosta, -kohteista ja ruokakulttuurista on sekin kerännyt yli 700 teemasta kiinnostunutta.

Joulukuussa julkaistu perinteinen Shoppailun Tähtikohteet -juttu sekä artikkelimme uudistuneesta pääkaupunkiseudun lumipuuhamaasta Talmasta keräsivät kumpikin yli 300 lulkijaa. Talman jutun ääressä viihdyttiin yli 4 minuuttia!

Näihin ja moniin muihin kiinnostaviin juttuihin ja seikkailuihin pääset tästä.

--

Toivon, että vuosi 2023 tuo Sinulle hyvää tullessaan.

Jos kaipaat aitoa vapaa-ajan kohteesi tai myymäläsi markkinointia tavoittavasti, monikanavaisesti ja kustannustehokkaasti, olethan yhteydessä.

yst. Henri

--

Kampanjatiedustelut: Henri Elo, p. 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi