17.04.2023

Mitä meille kuuluu - tarjoamme nuorille kesätöitä! :)

Tukholma oli huhtikuun puolivälin aikaan jo keväisen kaunis. Kuva: KivaaTekemista.fi

--

Kesä tulee vinhaa vauhtia ja viimeiset lumet ovat sulamassa. Myös KivaaTekemista.fi -hakupalvelu ja vapaa-ajan media on valmiina ottamaan kesän vastaan. Siihen kuuluu erottamattomasti nuoret innokkaat kesätyöntekijät - mielellään Tuusulasta, koska toimistomme sijaitsee Tuusulassa.

Riittää kun yrität parhaasi. Tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti hakupalvelumme kohdetietojen päivitystä mielellään omalla läppärillä. 

Työllistämme nyt jo 11. kesänä kesätyöntekijän tai kesätyöntekijöitä. Sivusto avattiin 17.6.2013, joten siitä tulee kotvan kuluttua kuluneeksi 10 vuotta! Ensimmäisenä kesänä kesätyöhön kuului ilmapallojen jakamista pk-seudun kauppakeskuksissa. :)

 

 Tällaista iloista oli palvelumme kuvakieli alkumetreillä... ja mikä parasta, kettu on hypännyt jälleen some-kanaviemme taustakuviin! :) Graafisen suunnittelun meille toteutti mainostoimisto Mediaporras.

Tällaista iloista oli kuvakieli palvelumme alkumetreillä 2013-2014... ja mikä parasta, samainen kettu on hypännyt jälleen some-kanaviemme taustakuviin! :) Graafisen suunnittelun toteutti aikanaan mainostoimisto Mediaporras.

--

Työ sopii sinulle, jos olet omatoiminen ja tehokas, tykkäät tutustua kotimaisiin käyntikohteisiin ja tarkistaa niiden tietojen ajantasaisuutta ja oikeellisuutta pääasiassa netin kautta.

Halutessasi oman jutun kirjoittaminen esimerkiksi työkokemuksesi pohjalta sivustollemme on mahdollista!

Tarjoamme alustavasti n. 60 tuntia työtä 2-3 viikon aikana (n. 6 h/pv) kahdelle nuorelle. Ajankohta sovitaan erikseen, mutta luontevin aika on kesäkuu. Parhaassa tapauksessa voisimme työllistää kaksi kesätyöntekijää samanaikaisesti, jolloin he saavat toisistaan tukea ja sparrausta. Tämä toimi hyvin viime kesänä, kiitos Lotan ja Mallan. Kirjoitimme 14.6.22.

Työ tapahtuu toimistollamme Amerintiellä Tuusulassa ja se voi tapahtua osaksi etätyönä. Hyvä äidinkielen taito ja oma kannettava tietokone katsotaan eduksi. Työhön kuuluu perehdytys.

Tarkoituksenamme on hyödyntää kunnan kesätyöseteliä osana palkkausta. Seteli on tarkoitettu 15-20-vuotiaan nuoren työllistämiseen ja siitä on lisätietoa Tuusulan osalta täällä. Ota rohkeasti yhteyttä, jos työ kiinnostaa sinua ja haluat saada hyvän, erilaisen työkokemuksen tulevaa työelämää silmällä pitäen!

(yhteystiedot jutun lopussa)

KivaaTekemistä.fi on työllistänyt kesäisin nuoria vuodesta 2013 lähtien. Kuvat: KivaaTekemistä.fi

KivaaTekemista.fi on työllistänyt lähialueen nuoria kesästä 2013 lähtien. Kuvat: KivaaTekemistä.fi

--

Kesäkampanjat tulevat

Jos hoidat käyntikohdetta, myymälää, ravintolaa tai vaikka kotieläintilaa, kannattaa harkita KivaaTekemista.fi -mediaa osana markkinointia.

Vierailemme kiintoisissa kotimaan kohteissa ja teemme niistä juttuja. Samalla asiakaskohde nostetaan ns. Tähtikohteeksi, jolloin se näkyy ja löytyy sivustoiltamme (www.kivaatekemista.fi ja www.likefinland.com) ensimmäisten joukossa 12 kk ajan.

Esimerkiksi tuoreita maalis-huhtikuun 2023 juttujamme Keravan kivijalkakaupoista (Keravan Muovi ja Lelu, Kenkäkingi, Tyykipuoti) on luettu yhteensä jo 1.900 kertaa. (lähde: Google Analytics)

Lisäksi sosiaalisessa mediassa nämä sisällöt ja kampanjat ovat levinneet lukijamääriin nähden moninkertaisesti.

Tuoreimpiin juttuihimme pääset tästä.

--

Aurinkoa kevääseen!

Henri

--

Kesätyö- ja kampanjatiedustelut: Henri Elo, p. 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi

--

Olemme vuonna 2013 perustettu yritys (Sarimedia Oy) Tuusulasta. Ylläpidämme valtakunnallista vapaa-ajan mediaa ja n. 5.000 kohteen hakupalvelua www.kivaatekemista.fi / www.likefinland.com. Päätuotteemme on sisältömarkkinoinnillinen artikkeli vapaa-ajan kohteesta tai palvelusta, ja siihen liittyvä markkinointikampanja kanavissamme ja sosiaalisessa mediassa.

Pääkohderyhmämme on naiset 25-60v ja perheet, painottuen väestön suhteessa Etelä-Suomeen. Kohdennamme julkaisuja sosiaalisessa mediassa kampanjasta riippuen sopivaan kohderyhmään mm. alueellisesti. Teimme vuoden 2022 kävijäennätyksen heinäkuussa 30.400 hlöä/kk (kivaatekemista.fi) ja meillä on n. 20.000 sosiaalisen median seuraajaa (KivaaTekemistä & LikeFinland).