16.08.2022

Näitä juttuja luettiin eniten kesällä 2022!

Juttumme ihanista putiikeista (vas. ylh. Patinaputiikki & Jaana), Lohjan kohteista (oik. Arboretum Magnolia & Suvi ja Esa), Heinolan kuulumisista (kyllä, kuvassa aidot James-farkut kaupunginmuseon näyttelyssä!) sekä Someron Pellavaenkelistä (Rauni) ovat olleet kesäkauden 2022 luetuimpia, tänä vuonna julkaistuja juttujamme. Kuvat: KIvaaTekemista.fi

 

Kesä on kääntynyt ehtoopuolelle, mutta se ei tarkoita, etteikö loppukesän henkäyksistä voisi nauttia ja vierailla vaikkapa ihanissa majoituskohteissa. Aurinkoiset säät jatkuvat.

Vinkkasimme juuri viime viikolla sosiaalisessa mediassa Tähtikohteistamme luomumajatalosta Boxissa ja viihtyisistä Juhlamenojen mökeistä, molemmat Sipoossa, sekä nostalgisesta Ravintola Kansakoulusta & Majatalosta Kemiönsaaren maaseudulla. Alkavaa sienisatoa on jo tarjolla!

 

Luetuimmat KivaaTekemista.fi -median artikkelit 1.5.-10.8.2022, osa jutuista julkaistu aiempina vuosina. Kuvaleike: Google Analytics

Luetuimmat KivaaTekemista.fi -median artikkelit 1.5.-10.8.2022, osa jutuista on julkaistu aiempina vuosina. Kuvaleike: Google Analytics

 

Taulukosta näkyy, että tänä vuonna julkaistuista jutuista luetuimpia ovat olleet toukokuussa julkaistut Ihanimmat putiikit (1.130 lukijaa) sekä kesä-heinäkuun taitteen Lohja-juttumme Elämyskaivos Tytyristä, kahvila Villa Kokkokalliosta ja eksoottisesta puulajipuisto Arboretum Magnoliasta (880).

Juttuihimme pääset kätevästi tästä.

Edelleen kesäkuun juttumme Somerolle toissa vuonna avatusta Pellavaenkeli-sisustuskaupasta kiinnosti kovasti. Lohjan ensimmäinen juttu kesäkuussa keräsi mukavasti lukijoita. Jutussa kerroimme Aurlahden uimarannasta palveluineen, Porlan ja Liessaaren virkistysalueista sekä Lohjan Museon monipuolisista näyttelyistä pelargonioineen ja hevosteemoineen.

Kaksi juttuamme Heinolasta ovat tavoittaneet yhteensä  1.160 lukijaa. Myös heinäkuun juttu lounaisrannikon helmestä Uudestakaupungista on tavoittanut 15.8. mennessä lähes 600 lukijaa ja oli viime viikolla uudelleenmarkkinoinnissa sosiaalisessa mediassa.

Palvelumme lisäarvosta kertoo jotain se, että myös aiempien kausien asiakkaat saavat yhä hyötyä sisällöistämme. Vihdin PuuhaParkin juttuamme vuodelta 2018 on luettu tänäkin kesänä 1.100 kertaa ja Lomamäen Lemmikkipuiston juttua viime kesältä yhä 700 kertaa.

 

Tärkeä tavoittavuus sosiaalisesta mediasta

Keskeinen osa kampanjoidemme tavoittavuudesta tulee paitsi jutuista myös sosiaalisen median päivityksistä ja markkinoinnista. Kivaa Tekemistä Facebook -profiilin kokonaistavoittavuus kesäkaudella 90 päivän aikana on ollut 67.000 henkilöä ja maksullinen, markkinoitu tavoittavuus 46.000.

 

Kivaa Tekemistä Facebook -sivun tavoittavuus 90 päivän ajalta 13.5.-10.8.2022. Kuvaleike: Facebook

Kivaa Tekemistä Facebook -sivun tavoittavuus 90 päivän ajalta 13.5.-10.8.2022. Kuvaleike: Facebook

 

Kyseessä on laadukas kohderyhmä ja markkinoimme jokaista kampanjaa kohdennetusti yleensä useita kertoja. Sisällöt tavoittavat sekä seuraajiamme että alueellisia ja teemoista kiinnostuneita yleisöjä.

Yksittäisistä Facebook-postauksista tavoittavimpia ovat olleet Ihanimmat putiikit 17.5. alkaen, Heinolan juttujen some-postaukset touko-kesäkuussa, Seikkailupuisto Huipun arvontapostaus 4.7. alkaen, Ravintola Kansakoulun päivitys 23.7. alkaen ja Uudenkaupungin jutun postaus 5.7.

Kaikissa näissä kohdennettu Facebook-tavoittavuus on ollut vähintään 7 500 henkilöä ja niitä on markkinoitu useissa sosiaalisen median kanavissa mukaan lukien Instagram.

Kolmas tärkeä elementti tavoittavuudesta muodostuu muusta näkyvyydestä sivustoillamme (FI + EN) ja muista ei-markkinoiduista somepäivityksistä ja -jaoista eri kanavissamme, kuten Facebookissa (FI + EN), Instagramissa ja Twitterissä.

 

Kävijähuippu ajoittuu kesään

KivaaTekemista.fi -sivuston kävijämäärä on ollut jälleen tänä vuonna korkein heinäkuussa (30.400 istuntoa), kun ihmiset etsivät netistä kohteita ja kivaa tekemistä. Keskimääräinen kävijämäärä viimeisten 12 kuukauden aikana on 14.600 hlöä/kk. Sosiaalisen median seuraajia meillä on eri kanavisssa n. 20.000.

Teemme tavoittavia juttuja ja monikanavallisia markkinointikampanjoita ympäri vuoden. Samoin nostamme olemassa olevia Tähtikohteitamme esiin sivustoillamme ja sosiaalisessa mediassa. Kerro jos sinulla on jotain, mitä haluat ihmisten hoksaavan! 

 

Mukavaa loppukesää ja alkavaa syksyä!

Henri

--

Kampanjatiedustelut: Henri Elo, p. 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi