Time: 0.0010 Seconds\n

VisitLohja.fi - Lohjan matkailu

VisitLohja.fi - Lohjan matkailu
Kohteen nimi: VisitLohja.fi - Lohjan matkailu
Osoite: Laurinkatu 50, Lohja
Puhelinnro: +358 (0)44 369 1309
WWW:: https://www.visitlohja.fi/
Lisätieto:
Visitlohjan toimiston löydät Lohjan keskustasta osoitteesta Laurinkatu 50, josta saat ajankohtaisen tiedon Lohjan tapahtumista, nähtävyyksistä ja matkailu- ja opaspalveluista. Löydät uusimmat matkailuesitteet, matkamuistoja sekä karttoja Lohjalta ja lähiseudulta.

Katso kartta isompana

Esittely:

Lohjan kesä tarjoaa tekemistä viikon jokaiselle päivälle. Poimi VisitLohja.fi -sivuilta vinkit kesätekemiseen ja muista katsoa myös vinkit Lohjan matkailukohteisiin ja luontokohteisiin, Lohjanjärven palveluihin sekä ravintola- ja kahvilapalveluihin.

Lohjan tapahtumia voit etsiä VisitLohja.fi -kotisivuilta, esimerkkeinä Asuntomessut 9.7. - 8.8.2021 sekä Torstain kulttuurikävelykierrokset 3.6. alkaen torstaisin klo 17 aina elokuun loppuun saakka.

Lohja - Järvikaupunki. Lohja on elämyksellinen järvikaupunki, keskellä vehmasta uusmaalaista luontoa, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Lohjalla pääset laskeutumaan 100 metriä maan alle Tytyrin Elämyskaivokseen, pulahtamaan Lohja Spa & Resortin Elämyskylpylään ja ostoksille Elämystavarataloon.

Lohjalla osataan järjestää myös elämyksellisiä tapahtumia aina Menneen Ajan Joulumarkkinoista kansainvälisiin urheilutapahtumiin.

Pääsee Lohjalla myös rentoutumaan huoliteltuihin puutarhoihin, Lohjanjärvelle ja luonnon helmaan, vaikka Suomen kauneimman puun Paavolan tammen alle. Lohjan monipuoliset kahvilat taas hemmottelevat herkkusuita ja historian siipien havinaa voit kokea keskiaikaisessa Lohjan Pyhän Laurin kirkossa tai Elias Lönnrotin jalanjälkiä seuraten Sammatissa.

Muokattu: 09.06.2022