Time: 0.0021 Seconds\n

Pähkinänsärkijä – Anna Airola, UMO Helsinki Jazz Orchestra

Mikkelin Pitäjänkirkko

Pähkinänsärkijä – Anna Airola, UMO Helsinki Jazz Orchestra
Kohteen nimi: Pähkinänsärkijä – Anna Airola, UMO Helsinki Jazz Orchestra
Osoite: Otavankatu 9, 50100 Mikkeli
Tapahtuma-aika:
14.12.2024 - 14.12.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Joulun lumoavin jazzsatu
PÄHKINÄNSÄRKIJÄ
kertoja Anna Airola
musiikki UMO Helsinki Jazz Orchestra

La 14.12.2024 klo 18 // Mikkelin Pitäjänkirkko

Viime vuonna loppuunmyydyt salit ihastuttanut joulun lumoavin jazzsatu Pähkinänsärkijä tulee jälleen! Sadunkertojana on Anna Airola, musiikista vastaa UMO Helsinki Jazz Orchestra kapellimestari Ed Partykan johtamana.

UMO Helsinki Jazz Orchestra soittaa Duke Ellingtonin ja Billy Strayhornin jazzsovituksen Tšaikovskin Pähkinänsärkijä-jouluklassikosta. Rakastettu näyttelijä Anna Airola herättää tarinan eloon ja lukee musiikin rinnalla E. T. A. Hoffmanin kirjoittaman sadun pähkinänsärkijän ja hiirikuninkaan jouluyön seikkailusta.

Kimaltelevia talvisia metsiä, lumottu marsipaanilinna, leluja, jotka heräävät eloon… Pähkinänsärkijä on täynnä sadun lumoa ja jännittäviä käänteitä! Tšaikovskin baleteista tunnetuimpiin ja arvostetuimpiin lukeutuvan Pähkinänsärkijän juoni perustuu E. T. A. Hoffmanin jouluiseen tarinaan. Baletti sai ensi-iltansa Pietarin Mariinski-teatterissa joulukuussa 1892. Duke Ellington ja Billy Strayhorn kirjoittivat ja levyttivät teoksesta omaperäisen jazzversionsa v. 1960. Jazzsovituksesta on viime vuosina muodostunut UMOn jouluperinne, jota nyt maustetaan sadunkerronnalla.

Heittäydy sadun – ja jazzin – vietäväksi!

Kyseessä ei ole varsinaisesti lastenkonsertti, mutta se sopii koko perheelle. Etenkin pienimpien konserttikävijöiden kanssa suosittelemme varautumaan koviin äänenvoimakkuuksiin.

Ovet avataan 30 minuuttia ennen konsertin alkua. Kesto n. 70 min, ei väliaikaa.

Selkeästi vuoden ihanin konserttikokemus. Sielu hyrisi. Aivan mieletön!” Asiakaspalaute
Tämä joulukonsertti teki vaikutuksen. Ihmiset hakevat elämyksiä, me saimme sellaisen. Kiitos!” Asiakaspalaute

Anna Airola (s. 1994) on suosittu ja palkittu kokkolalaislähtöinen näyttelijä. Teatterikorkeakoulusta vuonna 2022 valmistunut Airola on valittu Vuoden televisionäyttelijäksi ja palkittu

Muokattu: 19.09.2024