Time: 0.0019 Seconds\n

YHDESSÄ OSA 2 Lea Laven, Kai Hyttinen, Marion, Markku Aro

Tampere-talo, Iso sali

YHDESSÄ OSA 2 Lea Laven, Kai Hyttinen, Marion, Markku Aro
Kohteen nimi: YHDESSÄ OSA 2 Lea Laven, Kai Hyttinen, Marion, Markku Aro
Osoite: Yliopistonkatu 55, 33100 Tampere
Tapahtuma-aika:
26.01.2025 - 04.04.2025

Katso kartta isompana

Esittely:

Lea Lavenin, Kai Hyttisen, Marion Rungin ja Markku Aron Yhdessä-konserttisalikiertueelle jatkoa suuren kysynnän vuoksi!

Menestystarina saa jatkoa kun ikoniset tähtemme Lea Laven, Kai Hyttinen, Marion Rung ja Markku Aro palaavat konserttisaleihin Yhdessä-kiertueen merkeissä tammikuussa 2025. Ensimmäisen Yhdessä-kiertueen konserteista valtaosa oli loppuunmyytyjä. Ensi vuoden Yhdessä Osa 2 -kiertue vierailee kaikkiaan 21 paikkakunnalla uusitun ohjelmiston kera. Suositun kiertueen lipunmyynti alkaa tänään.

Lea Laven, Kai Hyttinen, Marion Rung ja Markku Aro yhdistivät ensimmäisen kerran voimansa viime vuoden lopussa alkaneella Yhdessä-konserttikiertueella. Suomalaislegendojen yhteiskonsertit kiinnostivat, kiertueelle myytiin 20 000 lippua ja 21:stä konsertista viisitoista oli loppuunmyytyjä. Myös yleisöpalaute on ollut hurmoksellista. Niinpä nämä iskelmätaivaan tähdet ovat päättäneet lähteä uudestaan tien päälle yhteisvoimin.

Yhdessä Osa 2 -kiertue käynnistyy Tampere-talosta sunnuntaina 26. tammikuuta ja päättyy Kempeleen Zemppi Areenalle sunnuntaina 6. huhtikuuta. Kaikkiaan kiertue sisältää kaksikymmentäkaksi konserttia. Ohjelmiston kokoaa tälläkin kertaa vuosikymmeniä suomalaisten eturivin artistien kanssa työskennellyt Esa Nieminen, jonka johtama Juhlaorkesteri säestää tuttuun tapaan myös tulevia Yhdessä-konsertteja.

-Yhteinen kiertueemme oli nostalgiabuumin todellinen huipennus. Konserteissa kuulimme aivan valtavan määrän hittejä ja keikoilla oli käsittämätön hurmos. Saamamme suuren suosion myötä päätimme tarjota nostalgian nälkäisille vielä lisää upeita musiikkiaarteita. Teemme uudistetun version showsta, jotta sen jo kerran nähneet voivat tulla uudestaankin kuulemaan niitä oikeita Finnhittejä!, Esa Nieminen lupaa.

- On ollut jo suorastaan ikävä meidän kiertuettamme. Olen niin iloinen, että saamme jatkaa. Tämä on rautainen porukka. Meillä on ollut niin hyvät fiilikset sekä lavalla että backstagella. Tuntuu siltä, että myös yleisö on todella pitänyt konserteista. Kiitos siitä! On kiva saada poimia arkistoista lisää lauluja, joita yleisö edelleen tuntuu rakastavan. On ollut myös upeaa esiintyä ´The one and only’ kapellimestari Esa Niemisen johtaman mahtavan bändin säestyksellä, Marion Rung hehkuttaa.

Suositulla kiertueella on jälleen luvassa jokaisen artistin omien hittien lisäksi myös mielenkiintoisia duettoja ja yllätyksiä. Niitä oikeita Finnhittejä. Kiertueen liput tulevat myyntiin tänään. Katso kaikki päivät ja paikkakunnat alta.

YHDESSÄ OSA 2 -KONSERTTIKIERTUE 2025
Su 26.1. Tampere, Tampere-talo
La 1.2. Nivala, Champion Door Areena (x)
Su 2.2. Oulu, Madetojan sali
La 8.2. Helsinki, Finlandia-talo
Su 9.2. Hyvinkää, Hyvinkääsali (x)
Pe 14.2. Mikkeli, Mikaeli
La 15.2. Lappeenranta, Lappeenranta-sali
Su 16.2. Lahti, Sibeliustalo
Pe 21.2. Kuopio, Musiikkikeskus
La 22.2. Jyväskylä, Paviljonki
Su 23.2. Kouvola, Kuusankoskitalo
Pe 28.2. Salo, Salohalli
La 1.3. Forssa, Urheilutalo Feeniks
Su 2.3. Turku, Konserttitalo
La 8.3. Rovaniemi, Lappi Areena
Su 9.3. Joensuu, Carelia-sali
La 22.3. Espoo, Kulttuurikeskus
La 29.3. Turku, Konserttitalo
Pe 4.4. Oulu, Madetojan sali

Konsertit alkavat klo 19. Kesto n. 2,5 h sisältäen väliajan. Ei ikärajaa.
Lippujen hinnat: 49,90 €, 59,90 €, 69,90 €

Kiertueen järjestäjä Gramofoni Oy

(x) muut järjestäjät:
la 1.2. Nivala, Champion Door Areenan konsertin - järj. Nivalan Liikuntakeskus Oy, yhteyshlö Pekka Niemelä.
su 9.2. Hyvinkää, Hyvinkääsalin konsertin - järj. Hyvinkään kaupunki, yhteyshlö Juha Heikkilä.

Muokattu: 20.05.2024