Time: 0.0010 Seconds\n

AVATAR: THE LAST AIRBENDER IN CONCERT

Helsingin Jäähalli

AVATAR: THE LAST AIRBENDER IN CONCERT
Kohteen nimi: AVATAR: THE LAST AIRBENDER IN CONCERT
Osoite: Nordenskiöldinkatu 11-13, 00250 Helsinki
Tapahtuma-aika:
21.03.2025 - 21.03.2025

Katso kartta isompana

Esittely:

KANSAINVÄLINEN AVATAR: THE LAST AIRBENDER -KONSERTTIKIERTUE SAAPUU SUOMEEN
Syyskuussa käynnistyvä kiertue koetaan yli sadassa kaupungissa ympäri maailman.

Valmistaudu ainutlaatuiseen musiikilliseen matkaan, kun Nickelodeon, GEA Live ja Senbla yhdessä Fullsteamin kanssa tuovat Avatar: The Last Airbender -konsertin Suomeen. Uppoudu yli kaksituntiseen show'hun, jossa liveorkesteri herättää henkiin ikonisen musiikin siivittämään animaatiosarjan kohokohtia. Taiko-rummut ja erhu-jousisoittimet jakavat valokeilan viulujen ja klarinettien kanssa samalla, kun sarjan rakastetuimmat kohtaukset toistuvat ruudulla ja tuovat katsojat Avatar-maailmaan kokemaan sarjan ikimuistoisimmat hetket Aangin, Kataran, Tophin, Sokkan, Zukon ja muiden suosikkihahmojen kanssa.

Yhdysvalloissa tulevana syksynä käynnistyvä maailmankiertue nähdään ensi vuoden puolella laajasti Euroopassa sekä Australiassa. Spektaakkeli tarjoaa yleisölle mahdollisuuden uppoutua Avatar-maailmaan ja sarjan kaikkien kolmen tuotantokauden huippuhetkiin uudella tavalla, kun Aang, Katara, Toph, Sokka ja Zuko seikkailevat valkokankaalla livemusiikin säestämänä.

Avatar: The Last Airbender -animaatiosarjan alkuperäisen musiikin luonut suunnannäyttäjä, Emmy-palkittu säveltäjä ja muusikko Jeremy Zuckerman on tehnyt yhteistyötä sarjan luojien Michael Dante DiMartinon ja Bryan Konietzkon sekä leikkaaja Jeff Adamsin kanssa laajentaakseen sarjan alkuperäisiä sävellyksiä konserttisarjaa varten. Näyttävä tuotanto laajentaa entisestään eeppistä sarjaa ja tarjoaa faneille ensimmäistä kertaa mahdollisuuden kokea The Last Airbenderin kiehtova maailma liveorkesterin kanssa. "On ollut uskomattoman tyydyttävää ja liikuttavaa nähdä yleisön tunnereaktio näihin konsertteihin ja on ollut ainutlaatuisen kaunis kokemus olla osa tätä ilmiötä. Olen iloinen siitä, että sekä uudet että vanhat Avatar-fanit ympäri maailman pääsevät nyt kokemaan show'n," Zuckerman kertoo.

Lisätietoja, kiertuepäivämäärät ja liput löydät osoitteesta www.avatarinconcert.com. Muista myös seurata tapahtumaa sosiaalisessa mediassa @avatarthelastairbender, @teamavatar ja #avatarinconcert.

Nickelodeonin Avatar: The Last Airbender nousi vuosina 2005–2008 kolmen tuotantokautensa myötä yhdeksi historian rakastetuimmista animaatioista. Sarja on noteerattu Peabody-, Primetime Emmy- sekä Annie- ja Genesis-palkinnoilla. Vuonna 2021 Nickelodeon ilmoitti perustavansa Avatar Studiosiin uuden osaston, jonka tarkoituksena on luoda Avatar: The Last Airbenderin ja The Legend of Korran -maailmaan perustuvia animaatiosarjoja ja elokuvia.

Animaatiosarjan menestyksen myötä päivänvalon on nähnyt myös Avatar: Braving the Elements -podcast sekä säveltäjä Jeremy Zuckermanin remasteroitu soundtrack, joka on nyt saatavilla digitaalisena tallenteena sekä vinyylinä. Avatarista on tehty myös useita kirjasarjoja. Graafisia romaaneja on myyty yli kolme miljoonaa kappaletta ja yli 700 000 kappaletta painetut nuortenromaanit ovat viettäneet yhteensä 25 viikkoa New York Timesin bestseller-listalla.

www.avatarinconcert.com
www.fullsteam.fi
www.helsinginjaahalli.fi


VIP UPGRADE (129,60 € + tilausmaksu alk. 1,50 € / tilaus)

VIP Upgrade -lisäosa ei sisällä konserttilippua eli konserttilippu ostettava erikseen. Mikäli ostat lapselle VIP Upgrade -lipun, huomioithan, että lapsen seurassa on oltava vähintään yksi aikuinen. Sekä lapsella että aikuisella tulee olla ostettuna konserttiliput sekä VIP Upgrade -liput.

VIP Upgrade -lippuja on myynnissä rajattu määrä.

VIP Upgrade sisältö:
- Early access to the venue
- VIP Priority Line Access to the Merchandise Stands
- Commemorative Avatar: The Last Airbender Live in Concert Tour VIP Laminate and Matching Lanyard
- Exclusive VIP merchandise bundle designed and created for VIP ticket holders, including items that are not available anywhere else.

VIP Upgrade -lipun ostajien yhteystiedot kerätään talteen ja luovutetaan tapahtumajärjestäjälle myöhempää tapahtumaan liittyvää tiedottamista varten. Lipunostajille lähetetään infokirje viimeistään 2 päivää ennen tapahtumaa.

Muokattu: 30.04.2024