Time: 0.0038 Seconds\n

Erittäin Hyvä Ellei Täydellinen/K18

Salohalli

Erittäin Hyvä Ellei Täydellinen/K18
Kohteen nimi: Erittäin Hyvä Ellei Täydellinen/K18
Osoite: Pormestarinkatu 5, 24100 Salo
Tapahtuma-aika:
07.12.2024 - 07.12.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Erittäin Hyvä Ellei Täydellinen
Sukella Aikaan Takaisin 90-luvulle

Ikimuistoiset ja värikkäät Erittäin Hyvä Ellei Täydellinen -tapahtumat yhdistää neljä suomalaista legendaarista bändiä, jotka määrittivät kokonaisen sukupolven. Luvassa unohtumattomat bileet Movetronin, Aikakoneen, Mascaran ja Waldo's Peoplen kanssa.

Juhlitaan 30-vuotisia Upeita Artistiuria!

Osallistu upeiden 30-vuotisten artistiurien juhlistamiseen kahden pioneerin Waldo's Peoplen ja Movetronin kanssa. Waldon keikkasetti on täynnä hittejä ja listaykkösiä kolmelta vuosikymmeneltä ja ei ole ihme että bändi striimaa edelleen huikeita määriä suoratoistopalveluissa. 30 vuotta täynnä ja Movetron on mainiossa ellei täydellisessä iskussa. Biisit kestävät aikaa ja moni on elänyt niiden kanssa kaikki nämä vuodet. Movetronin soundi on tätä päivää. Tämä bändi elää ikuisesti.

Mascaran Suuri Paluu - Erittäin Hyvä Ellei Täydellinen!
Tauon jälkeen Mascara tekee näyttävän paluun! Mä oon erittäin hyvä (ellen täydellinen), erittäin hyvä, täydellinen.. Näin lauloi Mascara itsensä menestyskappaleellaan suomalaisten sydämiin 90-luvulla. Tyttöbändejä parodioivan yhtyeen pääset jälleen näkemään yhdessä suomalaisten ysärimusiiki jättien kanssa.

Aikakoneen Kestävä Perintö
Jo vuosikymmenet ihmisiä tanssittanut Aikakone-yhtye juhlii 30-vuotissynttäreitään juhlakiertueella kuluvana syksynä. Aikakone on yksi Suomen tunnetuimmista popmusiikin ilmiöistä, yhtyeen läpimurtokappale "Odota" ja klassikot "Nti Groove" ja "Keltainen". Aikakone on vuosien saatossa lunastanut paikan ihmisten sydämissä ja radioiden soittolistoilla. Lavalla nähdään yhtyeen ydinkokoonpano, johon kuuluu Maki, Sani ja Alex. Myös uutta musiikkia on tulossa.

Loppuvuoden kovimmat ysäribileet

Hanki liput nyt ja herätä 90-luvun taika eloon Suomen ysäri-legendojen kanssa

Ravintolapalvelut Salohallissa hoitaa Ravintola Musine

Muokattu: 05.05.2024