Time: 0.0015 Seconds\n

Gettomasa & Lauri Haav

Lutakonaukio

Gettomasa & Lauri Haav
Kohteen nimi: Gettomasa & Lauri Haav
Tapahtuma-aika:
10.07.2024 - 10.07.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

GETTOMASA JA LAURI HAAV PALAAVAT LUTAKONAUKIOLLE – VIIME VUONNA LOPPUUNMYYTY KONSERTTI SAA JATKOA!

Viime kesänä ensimmäistä kertaa Lutakonaukiolla järjestetty ja loppuunmyyty Gettomasan ja Lauri Haavin ikärajaton konserttipäivä järjestetään jo toista kertaa keskiviikkona 10.7.2024. Konsertti vahvistaa suomiräpin pääkaupungiksikin tituleeratun Jyväskylän kesän tapahtumakattausta ainutlaatuisilla hiphop-keikoilla, jotka nostavat esiin kaksi kaupungin tämän hetken tunnetuinta ja ajankohtaisinta artistia tarjoten unohtumattoman elämyksen Lutakonaukion hämärtyvässä kesäillassa.

Konsertti tulee olemaan tinkimättömyydestään tunnetun Gettomasan vuoden ainoa kotikenttäkeikka eli esiintyminen Jyväskylässä, joka koostuu vahvasta lavapreesensistä täynnä musiikkia listaykkösistä moderneihin klassikoihin. Jyväskylän Kortepohjasta lähtöisin oleva Gettomasa tunnetaan esimerkiksi kappaleistaan ”500 hevosta”, ”Shampanjadieetillä” sekä ”Meit ei oo”.

Gettomasa kommentoi itse konserttia seuraavasti: “Ainahan se on spessua olla kotona keikalla. Kova livekattaus ja viime vuoden perusteella tulossa taas spektaakkelimainen setti. Nähään siellä Jyväskylä!!

Konsertin toinen päätähti, kuokkalalaislähtöinen Lauri Haav, palkittiin Emma Gaalassa Vuoden kotimaisena artistina. Yleisöäänestyksen myötä palkittu artisti taiteilee musiikillisesti popin, hiphopin ja r&b:n välimaastossa yhdistäen inhimillistä melankoliaa energisiin live-esiintymisiin. Lauri Haav tunnetaan mm. kappaleistaan ”Mua ei voi pelastaa”, ”Yks pullo” ja ”Tähti”. Artistin uusin albumi ”Aino” julkaistiin syksyllä 2023.

Gettomasan ja Lauri Haavin lisäksi tapahtumassa esiintyvät paikalliset, raikkaasta ja tinkimättömästä soundistaan tunnetut Axel Kala & Pyrythekid sekä räpin tämän hetken mielenkiintoisimpiin duohin lukeutuvat Jore & Zpoppa, joiden debyyttialbumi, yli 10 miljoonaa striimikertaa Spotifyssa kerännyt ”Love SZN” julkaistiin keväällä 2023. Axel Kalan ja Pyrythekidin esiintyminen on osa artistien yhteistä, KPC-kollektiivin kautta löytynyttä yhteisprojektia, johon kuuluu myös viime jouluna julkaistu ”Maalainen” -EP.

Viime vuoden konsertin tapaan tilaisuus on ikärajaton, jolloin myyntiin tulee sekä ikärajattomia, että K-18-lippuja, jotka oikeuttavat pääsyyn erilliselle anniskelualueelle.

Konsertin tuotannosta vastaava Anniina Havukainen antaa vinkkejä etenkin nuorelle yleisölle konserttipäivää varten seuraavasti:

Gettomasan ja Lauri Haavin konsertti viime vuonna oli upea, loppuunmyyty kokonaisuus, jossa juhlivat niin artistit kuin tuhatpäinen yleisö. Haluamme toistaa tämän myös tänä vuonna, ja pyrimmekin parantamaan tapahtuman järjestelyitä entisestään ja sujuvoittamaan esimerkiksi sisäänpääsyä ja palveluiden tarjontaa. Suosittelemme yleisöä ottamaan mukaan niin malttia kuin maalaisjärkeä ja pitämään huolta niin itsestä kuin kaverista: tapahtumassa voi ajoittain syntyä jonoja sekä tungosta, johon kannattaa varautua, minkä lisäksi on hyvä muistaa juoda myös tarpeeksi vettä ja syödä pitkin päivää – vaikka sitten vuorotellen! Tavoitteena on, että illasta tulee unohtumaton kokemus kaikille!” vinkkaa Havukainen.

Nelonen Media Live & Team Agency esittävät: Gettomasa & Lauri Haav
+ Axel Kala & Pyrythekid, Jore & Zpoppa
Lutakonaukio, Jyväskylä
Ke 10.7.2024

Portit klo 18:30, soittoajat täsmentyvät myöhemmin.
Liput alkaen 39,90€ + toimituskulut
Keikka on ikärajaton. Alueella on myös K-18 anniskelualue.
Ostorajoitus 10 lippua / asiakas

Tapahtuman lisätiedot: www.nelonenmedialive.fi/gettomasa

Sisäänpääsy
Lipulla pääsee sisään vain kerran, eikä alueelta voi poistua kesken konsertin. Kaikki liput luetaan elektronisesti tapahtuma-alueen porteilla, turvatarkastuksen yhteydessä.

Pyörätuoli- ja asiakas + avustajaliput
Tapahtumaan on myynnissä kahta erilaista sekä asiakkaan että avustajan sisäänpääsyyn oikeuttavaa lippua.
Pyörätuolikoroke sijaitsee ikärajattomalla alueella. Pyörätuolilla pääsee halutessaan liikkumaan myös anniskelualueen puolelle, mikäli on täysi-ikäinen.

”Pyörätuoli + avustaja” -lippu on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle+avustajalle.
”Asiakas + avustaja” -lippu on tarkoitettu kaikille sellaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa.

Muokattu: 18.04.2024