Time: 0.0035 Seconds\n

Mini Open Air

Bolt Arena

Mini Open Air
Kohteen nimi: Mini Open Air
Osoite: Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Tapahtuma-aika:
11.08.2024 - 11.08.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

MINI OPEN AIR on lasten ikioma iloinen tapahtuma, jossa suosikkiesiintyjät ilahduttavat koko perhettä.
Pompitaan Kengurumeiningin johdolla, tavataan Ryhmä Hau sekä Sari Aalto ystävineen ja villiinnytään Aarne Alligaattorin ja viidakkorummun tahdissa.


Lavaohjelman lisäksi pääset halittamaan ja tervehtimään ihania esiintyjiämme Meet&Greet -tapaamisissa pitkin päivää!
Kesän paras päivä Mini Open Air - täynnä naurua, laulua, tanssia, kohtaamisia ja kivoja kavereita.
Muksujen kanssa viihtymään on lämpimästi tervetullut koko perhe vanhemmista kummeihin, isovanhempiin ja muihin lapsenmielisiin!


Tervetuloa viettämään kesän paras päivä Bolt Arenalle Töölöön sunnuntaina 11.8.2024!

12:00 ovet auki, DJ virittää tanssitunnelmaan
12:45 Kengurumeininki
13:30 Ryhmä Hau
13:45 Vatsastapuhuja Sari Aalto Show
14:30 Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu
15:15 tanssitaan DJ:n tahdissa
16:00 konsertti päättyy


Kengurumeininki:

Mukana maamme pomppuykköset, Kengurumeininki! Hulvatonta meininkiä on luvassa, kun ryhmä pomppii eteenpäin alati kasvavalla innolla ja energialla pomputtaen koko MiniOpenAir kansaa, niin isoja kuin pieniä. Bändin lisäksi lavalla vilistävät useat ystävykset. Kengurun lisäksi voi törmätä vaikkapa aarretta etsivään Kapteeni Koukkuun. Intiaanipäällikkö Heiluva Hammas opettaa lapsille sadetanssin salat, yksinäinen peikko etsii ystävää ja astronauttikoira Musti tahtoo avaruuteen.

Ryhmä Hau:

Ryhmä Hau hahmojen TV-sarja on Suomen katsotuin lastenohjelma. Ryhmä Haun 10v juhlavuosi menossa, juhlitaan sitäkin yhdessä Mini Open Air tapahtumassa. Tapaa Ryhmä Hau kaverukset livenä ja laitetaan yhdessä Tassut tömisemään!!! Aarne Alligaattori:

Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu soittaa iloista ja tarttuvaa lastenmusiikkia. Aarne Alligaattori esiintyy sekä suomeksi että ruotsiksi. Mini Open Airissa livebändissä esiintyy ihastuttavan ja halattavan Aarnen lisäksi kaksi safariasuista kaveria, Tobbe ja Jocke. Aarne keksii kepposia ja soittaa viidakkorumpuja. Lavalla Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu tekee intensiivisen sekä ratkiriemukkaan esityksen, joka on suunnattu koko perheelle.

Sari Aalto:

Suomen suosituin vatsastapuhuja ja TikTok-stara Sari Aalto valloittaa hulvattoman räiskyvillä koko perheen esityksellä MiniOpenAir yleisön!

Lavalla Sari yhdistää raikkaalla tavalla koomista vatsastapuhumista ja musiikkia. Kaiken ikäiset katsojat ihastuvat hulvattomien nukkehahmojen edesottamuksiin: Simpanssi-Anssi, Oskari Olematon ja aidon kokoinen strutsineito Lulu esittävät huulenheiton lisäksi näyttäviä taikatemppuja ja meneviä musiikkinumeroita.

Esityksen jälkeen Meet&Greet klo 14.45-16.00





Muokattu: 29.04.2024