Time: 0.0016 Seconds\n

Lomalintu – hyvätasoinen majoituskohde Riihivuoressa

Riihivuori

Lomalintu – hyvätasoinen majoituskohde Riihivuoressa
Kohteen nimi: Lomalintu – hyvätasoinen majoituskohde Riihivuoressa
Osoite: Riihipolku, 40950 Muurame
Puhelinnro: +358 (0)50 306 7248
WWW:: https://www.lomalintu.com/riihivuori
Lisätieto:
Kohteet sijaitsevat: Riihilintu - Riihipolku 7; Riihitonttu - Riihipolku 11; Riihipeikko - Riihipolku 19, Muurame.

Majoitusyrittäjänä toimii Sari Nevanpää-Muilu. (lomalintu(a)gmail.com)


Katso kartta isompana

Esittely:

Lomalintu on laadukas yksityinen majoituskohde Riihivuoren huipulla. Lomalintu koostuu Riihilinnusta eli kahdesta paritalosta (4 huoneistoa) sekä kahdesta lomamökistä Riihitonttu ja Riihipeikko.

Riihilinnun huoneistot ovat yhdistettävissä toisiinsa lukittavilla pariovilla, Yksi huoneisto käsittää kaksi makuuhuonetta, olohuoneen, keittiön, kylpyhuoneen, saunan ja nykyaikaisen varustuksen kodinkoneineen. Perheet voivat kysyä tarjousta.

Riihitonttu on tasokas hirsimökki, jossa on 60 m2 alakerta ja 33 m2 yläkerta parvitiloineen. Mökki käsittää kaksi ovella suljettavaa makuuhuonetta, olohuoneen, keittiön, kylpyhuoneen, erillisen wc:n ja nykyaikaisen kodinvarustuksen.

Riihipeikko soveltuu isommallekin porukalle. Isossa lomamökissä on kolme makuuhuonetta, tilava oleskeluhuone sekä keittiö. Yläkerrassa on erillinen oleskeluaula, jossa on myös vuodepaikkoja. Mökissä on sauna, terassi ja kaksi erillistä wc-tilaa sekä nykyaikainen kodinvarustus.

Lomalinnun Riihivuoren majoituskohteet sijaitsevat Riihivuoren laskettelurinteiden ja kesäteatterin läheisyydessä upean luonnon keskellä Riihivuoren huipulla, Päijänteen yläpuolella.

Riihivuoren huipulle pääsee autolla ja laelta avautuu kaunis näkymä paitsi Päijänteelle myös Muuramen keskustaan eri vuoden- ja vuorokaudenaikoina.

Alueella on hyvät ulkoilumaastot kuten Riihivuoren rinteet, Muuratharjun ladut sekä kesäreitit ja frisbeegolf. Muuramen monipuoliset palvelut ovat n. 6 km päässä ja Muurame Golf 16 km päässä. Jyväskylään on ajomatkaa alle 20 km eli vajaa puoli tuntia.

Voit tehdä varauksen kotisivujen kautta tai suoraan majoittajalta Sarilta.

Muokattu: 12.04.2024