Time: 0.0014 Seconds\n

Kirka-musikaali - Backaksen kesäteatteri 2024

Ravintola Backas

Kirka-musikaali - Backaksen kesäteatteri 2024
Kohteen nimi: Kirka-musikaali - Backaksen kesäteatteri 2024
Osoite: Ylästöntie 28, 01510 Vantaa
Tapahtuma-aika:
31.07.2024 - 16.08.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Show & Dinner -lipun ostaneet
Show & Dinner- lipun ostaneille tarjoillaan herkullinen kesäbuffet kartanolla ennen esitystä. Mahdollisista erityisruokavalioista tulee ilmoittaa ennakkoon myynti@ravintolabackas.fi viimeistään 2 vuorokautta ennen tapahtumaa, huomioimme vain ennakkoon ilmoitetut erityisruokavaliot. Show & Dinner- lipun ostaneille varaamme ruokailua varten pöydän Kartanolta sekä istumapaikat eturivistä Puimalassa, välimatkaa kartanon ja Puimalan välillä on noin 200 metriä. Mikäli haluaisitte samaan pöytään toisen seurueen kanssa, ilmoitattehan tästä ennakkoon myynti@ravintolabackas.fi. Huomioittehan, että pöytänne saattaa sijaita myös yläkerrassa. Kartanon yläkertaan katetaan oma buffetpöytä ja yläkerrasta löytyvät myös wc-tilat.

Show & Dinner -menu
Herkullinen kesämenu sisältää valikoiman raikkaita salaatteja, lämpimän pääruoan sekä jälkiruoan kahvin tai teen kanssa. Tutustu menuun tarkemmin tästä.

Väliaikatarjoilut
Varaa teatterin herkulliset väliaikatarjoilut ennakkoon, huomioittehan, että ennakkoon ostettu väliaikatarjoilu ei sisällä varattua pöytäpaikkaa.
Pieni suolainen + pieni makea & kahvi/tee 15,00 €
Pieni suolainen + pieni makea & lasi kuohuvaa 21,00 €
Ennakkoon tilatut väliaikatarjoilut ovat noudettavissa erikseen merkityltä pisteeltä. Varaa väliaikatarjoilut tästä.
Huomioimme ennakkoon ilmoitetut erityisruokavaliot.

Tapahtumakeskus Puimala
Puimala on rustiikkinen lato, jossa ei ole lämmitystä vaan tilan lämpötila vastaa hyvin lähelle ulkolämpötilaa, suosittelemme sään mukaista vaatetusta. Puimalan WC-tilat sijaitsevat erillisessä rakennuksessa sisäänkäyntiä vastapäätä. Näytökset esitetään korotetulla lavalla ja tilassa on tuolirivit. Vain Show & Dinner- ja pyörätuolilipun ostaneille varataan paikat teatterista.
klo 17.00 Show & Dinner -ruokailu kartanolla
klo 17.30 Puimalan ovet auki
klo 19.00 Show time
klo 19.50 Väliaika noin (30 min)
Näytöksen kesto noin 2 h sisältäen väliajan 30 minuuttia. Pidätämme oikeudet aikataulumuutoksiin.

Kirka-musikaali Hetki Lyö
Musikaali kaikkien suomalaisten rakastamasta laulajasta ja musiikkimaailman ikonista. Kirka Kirill Babitzin on yksi Suomen menestyneimmistä artisteista. Hän oli maamme ensimmäinen oikea rocktähti, joka sai peräänsä villisti kirkuvat fanilaumat. Kirka oli venäläisen emigranttitaustansa vuoksi eksoottinen ilmestys tummine hiuksineen ja sinisine silmineen, hän oli täynnä karismaa ja kuin luotu tähdeksi. Oma suku ja perhe sisaruksineen olivat Kirkalle aina tärkeitä. Kirka lauloi persoonallisella äänellään tiensä suomalaisten sydämiin monipuolisesti rockilla, iskelmillä ja balladeilla heavyrockiakaan unohtamatta. Musikaali on matka Kirkan vanavedessä 60-luvulta lähtien aina 2000-luvulle asti. Kirkan ohella tapaamme suomalaisen kevyen musiikin merkkihenkilöitä kuten Sammyn, Muskan, Dannyn, Katri Helenan ja Kassu Halosen. Koemme esityksessä laulajan pitkän uran eri vaiheita, Euroviisujen ja Syksyn sävelten huumaa, menestystä, rakkautta ja suuria suruja. Kirkaa esittää useista musikaaleista tuttu, ja Kirka-tulkkina ylistetty, Vantaan oma poika Ilari Hämäläinen. Musikaalissa kuullaan suuri joukko ikimuistoisia kappaleita, kuten Hetki lyö, Leijat, Hengaillaan, Surun pyyhit silmistäni, Kahden hullun matka, Daada Daada, Yli synkän virran, Puhelinlangat laulaa, Lumi teki enkelin eteiseen, Krokotiilirock ja Kirjoita Postikorttiin.

Pidätämme oikeudet ohjelma- ja aikataulumuutoksiin.

Muokattu: 24.07.2024