Time: 0.0024 Seconds\n

Joska Josafat

Kaukametsän sali, Koskikatu 2-4

Joska Josafat
Kohteen nimi: Joska Josafat
Osoite: Koskikatu 2-4, 87101 Kajaani
Tapahtuma-aika:
11.05.2024 - 11.05.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Joska Josafat: Ihme

Joska Josafat on esiintynyt uransa aikana laajasti ympäri maata eri yhtyeiden kanssa ja ollut mukana useilla eri albumeilla, joista mainittakoon Jätkäjätkien tuotanto ja Asan Teosto-palkittu Loppuasukasalbumi.

Viime vuosien ajan Joska on keskittynyt tekemään soolomateriaaliaan, jonka tavoitteena on tuottaa kuulijoille syvällinen, monipuolinen ja aikaa kestävä kuunteluelämys. Hänen musiikkinsa on tyyliltään jazziskelmää, hip hoppia, kansanmusiikkia, soulia ja poppia. Hänen tuotantonsa tunnetaan vahvoista melodioista sekä huolella hiotuista sovituksista.

Joska on koonnut ympärilleen loistavan yhtyeen, jonka muusikot ovat tuttuja mm. Yonan, Asan, Jätkäjätkien, Plutonium 74:n, Umo Jazz Orchestran, Ricky Tick Big Bandin ja lukemattomien muiden yhtyeiden riveistä.

Hänen edellinen albuminsa, Valkeat kaupungit ja maaliskuussa 2024 julkaistava Ihme koostuvat molemmat V. A. Koskenniemen runoista, joista Joska on luonut oman musiikillisen visionsa. Ihme jatkaa kesäisillä ja syksyisillä teemoillaan siitä mihin Valkeat kaupungit – albumin keväinen tunnelma päättyi.

Koskenniemen runojen lisäksi Joska tekee albumia Uuno Kailaksen runoihin ja albumia, jonka sanoitukset ovat hänen omiaan. Omia sanoituksia sisältävä albumi julkaistaan kokonaisuudessaan syksyllä 2024. Siltä on julkaistu digipalveluissa kaksi singleä Pystyn mihin vaan sekä Menokkaat.

Konsertti kuuluu maaliskuussa julkaistavan Ihme – albumin julkistamiskiertueeseen. Siinä kuullaan lauluja myös muista projekteista.
***
KAIKUKORTTI käy vain Kajaani Infosta noudettaessa!

Kaukametsän salissa HUOMIO !

Pyörätuolipaikat sijaitsevat rivien 1-6 molemmissa päädyissä. Näin ollen saattajapaikat otetaan heti ko. pyörätuolipaikan läheisyydestä.

Konsertin täyttyessä loput myymättä jääneet pyörätuolipaikat myydään irtotuoleina (näkyvät vapaina myynnissä).

Lipunmyynti:
Kajaani Info (osoitteessa Pohjolankatu 13) kts. aukioloajat täältä: https://www.kajaani.fi/kaupunki-ja-hallinto/yhteystiedot-ja-asiointi/kajaani-info/
Lipunmyynti tilaisuuksiin tuntia ennen esitystä myös ovella, jos lippuja jää.
Lippuja myyvät myös Suomen muut Lippupisteen myyntipisteet, Lippupisteen verkkokauppa osoitteessa www.lippu.fi ja R-kioskit.

Varaukset: Lippupiste, puh. 0600 900 900 (2 € min+ + mpm/pvm)
Varatut liput on lunastettava Kajaani Infosta tai Lippupisteen toimipaikoista 14 päivän kuluessa varauksesta.

Kajaani Infossa käy maksuvälineenä:
- käteinen, pankki- ja luottokortit
- Smartum-setelit, Smartum-mobiilimaksu (ei käy ovimyynnissä)
- Virikesetelit ja -kortti (ei käy ovimyynnissä)
- Tyky-setelit (ei käy ovimyynnissä)
- ePassi (ei käy ovimyynnissä)
- Eazybreak (ei käy ovimyynnissä)

Muokattu: 26.02.2024