Time: 0.0034 Seconds\n

OIKEUSVALTIO ESPOO

&Revontuli, Revontulentie 8 A, Tapiola

OIKEUSVALTIO ESPOO
Kohteen nimi: OIKEUSVALTIO ESPOO
Osoite: Revontulentie 8, 02070 Espoo
Tapahtuma-aika:
02.05.2024 - 08.05.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Joudun tekee tyhmää, mutta lupaan etten jää kiinni. En ehi tekstaa enää, lähen hoitaa asiat.

Oikeusvaltio Espoo on erilainen juttu. Se ei kysy, se ei ota kantaa, se toteaa: näin on. Esitys perustuu Espoon Otaniemessä sijaitsevan Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden sattumanvaraisesti valikoituihin oikeuden pöytäkirjoihin ja tuo esiin tositarinoita oikeussalista. Näitä on monenlaisia, niin kuin ihmiskohtaloitakin.

Myös esityksen esittäjät ovat monen sattuman summa. Ryhmä koostuu esiintymisen ammattilaisista, mutta myös avoimen haun kautta mukaan hakeutuneista tavallisista ihmisistä (mitä ”tavallisuus” ikinä tarkoittaakaan).

Oikeusvaltio Espoo ei romantisoi, moralisoi, tuomitse, syyllistä eikä kauhistele. Se ei myöskään vapauta, mässäile, tirkistele, paljasta, eikä piilota. Se on esitys rikoksista ja rangaistuksista, hyvästä ja pahasta, oikeasta ja väärästä, erehdyksistä ja sattumasta ja siitä mitä ihminen toiselle tekee.

Kotimainen kantaesitys &Revontulessa 9.4.2023

Työryhmä
Teksti: Antti Hietala
Ohjaus ja tila: Erik Söderblom
Valo ja tila: Kaisa Salmi
Ääni ja musiikki: Antti Puumalainen
Puvut: Silvia Jurvansuu
Video: Paola Fernanda Guzman Figueroa
Lavalla: Heikki Ellilä, Anna Heiskari, Kaarina Holm, Jukka Kaleva, Antti Laukkarinen, Irian Ljan, Oppo Nyrövaara, Tuomas Peltola, Lukas Priklopil, Oona Pätäri, Maija Rissanen, Sanni Sahlberg, Khepa Touray, Arno Vilos

www.espoonteatteri.fi

Muokattu: 28.04.2024