Time: 0.0029 Seconds\n

Lahjoista suurin

Turun Nuori Teatteri

Lahjoista suurin
Kohteen nimi: Lahjoista suurin
Osoite: Ursininkatu 4, 20100 Turku
Tapahtuma-aika:
21.12.2023 - 21.12.2023

Katso kartta isompana

Esittely:

Ohjaus Suvi Aarrekari

Lahjoista Suurin on tarina ystävyyden voimasta!

“Hellemaassa ei ole enää turvallista. Kaikki vaan tappelevat Härppeleistä” – pohtii Maryan ja päättää lähteä jonnekin, jossa on turvallisempaa, ja jossa lapset leikkivät yhdessä. Hellemaan vanha ja viisas Hapsi johdattaa Maryanin ja hänen ystävänsä Lumenmaahan, jossa nuor´kaisena vieraili. “Niin kaaaunis Lumenmaa, jossa hank´het kimaltaa ja laps´kaiset lumilinnoja rakentaa.”

Vaan Lumenmaassa onkin asiat nykyään toisin: “Lunta ei vieläkään tule, tuiskua, eikä tupruta. Talvesta on näillä näkymin tulossa kauhean harmaa.” – tiedottavat Töllö ja Tuutti. Mikä mahtaa olla tähän syy?

Tule katsomaan koko perheen näytelmää Lahjoista Suurin ja saat vastauksen. Tämä hyvänmielen seikkailunäytelmä käsittelee nykypäivän isoja teemoja lasten näkökulmasta pohdiskellen mikä oikeastaan on se lahjoista suurin. Lähes ensikertalaisista koostuva näyttelijäkaarti on valmiina viihdyttämään katsojia hupaisin hahmoin ja tarttuvin lauluin.

Esityksen kesto on noin 45 min, ei väliaikaa. Suositusikäraja on 4 vuotta.

Pyörätuolipaikat varattavissa ainoastaan suoraan teatterin toimistolta toimisto@turunnuoriteatteri.fi tai puh. 02-2322812

Muokattu: 21.12.2023