Time: 0.0013 Seconds\n

Risto Räppääjä ja Nuudelipää

Taaborin Kesäteatteri

Risto Räppääjä ja Nuudelipää
Kohteen nimi: Risto Räppääjä ja Nuudelipää
Osoite: Koulunkulmantie 34, 01940 Jaala
Tapahtuma-aika:
13.07.2023 - 02.08.2023

Katso kartta isompana

Esittely:

Taaborin kesäteatteri esittää 2023: Risto Räppääjä ja Nuudelipää

Jou jou jou! Tänä kesänä ei räppiriimeillä eikä riemulla ole loppua, sillä Risto Räppääjä ja Nuudelipää, Nopoloiden ikivihreä koko perheen suursuosikki, tekee paluun Taaborin kesäteatteriin!

Heinä-elokuussa 2023 Risto räppää tiensä Nurmijärven Taaborinvuorelle ja takaa yhdessä Nelli-Nuudelipään, Alpo-kissan, touhukkaan Rauha-tädin sekä hellyyttävän Lennartin kanssa kesän ihanimman koko perheen tapahtuman.

Risto Räppääjä ja Nuudelipää valloitti Taaborin ensimmäistä kertaa vuonna 2016 ja palaa nyt toiveuusintana raikkaalla tvistillä: tänä vuonna sekä Ristoa että Nelliä esittävät lapsinäyttelijät. Tänäkin kesänä Taaborinvuorella nähdään hieno kaarti valovoimaisia näyttelijöitä: Lennartin roolissa hauskuuttaa koko kansan rakastama Timo Lavikainen, joka tekee nyt debyyttinsä Taaborinvuorella, ja Rauha-tätinä loistaa mm. Siskonpeti - ja Syke -sarjasta tuttu ihana Sanna Stellan. Lisäksi rooleissa mm. Taaborilla jo useana kesänä yleisön sydämiä valloittanut Jonttu Vartia ja Nelli Nuudelipäänä ihastuttavat Pertsa ja Kilu: Faaraon sormus -elokuvasta tutut, upeat Klaara ja Kaarina Mattila, jotka vuorottelevat roolissa. Risto on etsinnässä ja vahvistuu pian.

Näytelmän ohjaa elokuvaohjaaja Taavi Vartia, joka on jo yli kymmenen vuoden ajan tehnyt koko perheen kesäteatterimenestyksiä Nurmijärven Taaborinvuorella. Luvassa on jälleen korkeatasoista, takuuvarmaa laatuteatteria ja ikimuistoinen tapahtuma, joka kruunaa koko kesän.

Kesällä nähdään!

Ohjaus: Taavi Vartia
Käsikirjoitus: Sinikka Nopola & Tiina Nopola

www.taaborinkesateatteri.fi

Muokattu: 08.06.2023