Time: 0.0032 Seconds\n

ANKKALAMPI LIVE 2023

Korson liikuntapuisto

ANKKALAMPI LIVE 2023
Kohteen nimi: ANKKALAMPI LIVE 2023
Osoite: Kisatie 23, 01450 Vantaa
Tapahtuma-aika:
09.06.2023 - 10.06.2023

Katso kartta isompana

Esittely:

SuomiLive – Ankkalampi, Korso
Uusi, rento musiikkifestivaali kesäkuussa Korsossa, Vantaalla!

Perjantaina 9.6. ja lauantaina 10.6.2023

Korson liikuntapuisto
Kisatie 23
01450 Vantaa

* Erja Lyytinen * Pelle Miljoona * 22-Pistepirkko * Viikate * Jiri Nikkinen – The Beatles Tribute Band * Melrose *Peer Günt * Arion * Shiraz Lane * I Am Your God * Marjo Leinonen & The Bublicans *

* Erikoisvieraana: THE HARDKISS (Ukraina) *

Vantaalla kesäkuun 9. ja 10. päivä järjestettävä SuomiLive on uusi, rento musiikkifestivaali. Tapahtumapaikka on Korson liikuntapuisto idyllisen Ankkalammen läheisyydessä Vantaalla. Viikonlopun aikana esiintymislavalla nähdään laadukas kotimainen artistikattaus sekä nimekäs artistivieras Ukrainasta.

Festivaalin erikoisvieraana esiintyy Ukrainan suosituimpiin, laajaa kansainvälistäkin menestystä saavuttaneisiin rock-yhtyeisiin lukeutuva THE HARDKISS. - Kuriositeettina mainittakoon, että yhtyeen valovoimainen laulusolisti Julia Sanina nähdään juontajana Eurovision laulukilpailujen finaalilähetyksessä Liverpoolissa toukokuun 13. päivä eli muutama viikko ennen SuomiLive-tapahtumaa.

Haluamme SuomiLive -tapahtumassa, Korsossa tarjota yleisölle positiivisen, kokonaisvaltaisen festarielämyksen. Vetovoiman ja tapahtuman houkuttelevuuden kannalta artistinimet ovat tietysti ratkaisevassa asemassa, mutta vuosi vuodelta enenevässä määrin asiakkaiden toiveet ja vaatimukset kohdistuvat myös festivaalialueen viihtyvyyteen, tunnelmaan, palveluihin, turvallisuuteen sekä liikenneyhteyksiin. Kaikki nämä asiat on huomioitu SuomiLive -tapahtumaa Vantaalle suunniteltaessa. Kyseessä on rento ja välitön vantaalainen kansanjuhla,” kertoo tapahtumajärjestäjä Tiger Production Oy:n vastaava tuottaja Antti Smeds.

OHJELMA

Perjantai 9.6.2023
Stand up -koomikko, 22-Pistepirkko, Arion, Melrose, Pelle Miljoona, Electric Boys (SWE) ja Viikate

Lauantai 10.6.2023

Stand up -koomikko, Erja Lyytinen, I Am Your God, Jiri Nikkinen – The Beatles Tribute Band, Marjo Leinonen & The Bublicans, Peer Günt, Shiraz Lane ja THE HARDKISS (Ukraina)

TAPAHTUMAJÄRJESTÄJÄ

Tiger Production Oy on ohjelmapalveluihin ja tapahtumatuotantoon erikoistunut yhtiö, joka kuuluu Arctic Group -monialakonserniin. Tapahtumatuotantoon edistyksellisesti ja ennakkoluulottomasti suhtautuvan yhtiön osakkaisiin, yhteistyökumppaneihin ja alihankkijoihin kuuluu suuri joukko arvostettuja ja kokeneita tapahtuma-alan toimijoita niin tekniikan, turvallisuuden, tapahtumainfrastruktuurin, ruoka- ja juomapalveluiden, markkinoinnin kuin tiedotuksenkin saralta.

SuomiLive -musiikkifestivaalit järjestetään Vantaalla 9.-10.6., Hyvinkäällä 14.-14.7., Raumalla 21.-22.7., Kemijärvellä 21.-22.7., Pieksämäellä 4.-5.8. ja Torniossa 25.-26.8.2023.

LIPUT

1 päivä 50 €
1 päivän heimolippu 90 €
2 päivää 70 €
2 päivän heimolippu 110 €

HEIMOLIPPU

Heimolipulla pääsee nauttimaan festivaaleista juhlavasti!
Heimolippulaisille on varattu oma, aidattu ja osittain katettu alue, jossa muun muassa runsaasti istumapaikkoja, baari, saniteettitilat ja pientä purtavaa.
Alueelta on hyvä näkyvyys lavalle.
Heimolippuun sisältyy heimopassi.
Heimoalueelle on myynnissä rajoitettu määrä lippuja.

Tapahtuman ikäraja on K-18 vuotta.

SuomiLive -musiikkifestivaaleille Korsoon pääsee kävellen, polkupyörällä, linja-autolla ja junalla. Korson asemalta kävelee festivaalialueelle kymmenessä minuutissa. Omalla autollakin tietysti pääsee, mutta pysäköintipaikat saattavat olla ”kortilla”.
Juna- ja bussiliikenteen aikataulut: www.reittiopas.fi

Muokattu: 10.06.2023