Time: 0.0017 Seconds\n

ANTTI AUTIO + LÄTSÄ K-18

Kannusali

ANTTI AUTIO + LÄTSÄ K-18
Kohteen nimi: ANTTI AUTIO + LÄTSÄ K-18
Osoite: Kannusillankatu 4, 02770 Espoo
Tapahtuma-aika:
31.03.2023 - 31.03.2023

Katso kartta isompana

Esittely:

Antti Autio on yksi Suomen rakastetuimmista uuden polven laulaja-lauluntekijöistä. Autio soittaa yhtyeensä kanssa raikkaaseen ja vahvaan laululyriikkaan sekä polveilevaan kitarointiin pohjautuvaa suomenkielistä musiikkia. Voimakkaat ja vilpittömät kappaleet kaipuusta ja rakkaudesta ovat lumonneet kuulijat ympäri Suomen. Ahkerasti keikkailevan artistin intensiiviset ja tunnelmalliset konsertit ovatkin useasti myyneet loppuun. Autiolla on hurmaava taito onnistua maalaamaan esiin kuulijoiden tunteita hienovaraisen lohdullisesti samalla vangiten kuuntelija tilaan, jossa ajantaju sumenee.

Aution musiikkia on kuunneltu Spotifyssa yli 10 miljoonan toiston verran ja artisti on nähty esiintyvän mm. Flow Festivalin päälavalla. Kriitikoiden arvostuksen osakseen saaneen artistin teoksia on noteerattu laajalti eri medioissa toistuvan ylistävään sävyyn.

Lätsä on lahjakas uuden polven lauluntekijä, jota on tyylillisesti verrattu vanhoihin suomi-rockin mestareihin kuten Dave Lindholmiin ja J. Karjalaiseen. Vahvat sanoitukset, rosoinen ja tunnistettava soundi, loistavat sovitukset sekä vilpitön ja tosissaan oleva ote tavoittavat jotain ajatonta. Lätsän erinomaisen vastaanoton saanut debyyttialbumi julkaistiin syyskuussa 2020 (Helmi Levyt & Joteskii Groteskii) ja tällä hetkellä yhtye työstää toista albumiaan.

Keikka järjestetään seisovalla katsomolla ja se on K-18.

Illan alustava aikataulu:
Klo 18 Cafe Bar Luola auki
Klo 19 Lätsä
Klo 20 Antti Autio

Muokattu: 01.04.2023