Time: 0.0014 Seconds\n

ROBBIE WILLIAMS: XXV TOUR

Nokia Arena

ROBBIE WILLIAMS: XXV TOUR
Kohteen nimi: ROBBIE WILLIAMS: XXV TOUR
Osoite: Kansikatu 3, 33100 Tampere
Tapahtuma-aika:
05.03.2023 - 05.03.2023

Katso kartta isompana

Esittely:

ROBBIE WILLIAMS SUOMEEN MAALISKUUSSA!

25-vuotista soolouraansa juhliva supertähti Robbie Williams esiintyy Tampereen Nokia Arenalla sunnuntaina 5. maaliskuuta 2023. Konsertti on osa Williamsin tulevaa XXV-kiertuetta.

Maailman suosituimpiin pop-artisteihin lukeutuva Robbie Williams on tänään julkistanut uusia keikkapäiviä Eurooppaan tulevalle XXV-kiertueeelleen. Taitavana showmiehenä tunnetun Williamsin XXV-kiertue alkaa Italian Bolognasta tammikuun 20. päivä ja jatkuu sieltä Keski-Euroopan kautta kohti Pohjoismaita. Suomessa Williams nähdään Tampereen Nokia Arenalla sunnuntaina 5. maaliskuuta. Areenakiertue ja aiemmin tässä kuussa julkaistu XXV-albumi juhlistavat monista hiteistään ja viihdyttävistä keikoistaan tunnetun Robbie Williamsin 25-vuotista soolouraa.

Uransa aikana yli 85 miljoonaa albumia myyneen Robbie Williamsin uusi XXV-albumi sisältää Williamsin suurimmat hitit uudelleen sovitettuina ja arvostetun Metropole Orkestin kanssa äänitettyinä. XXV sijoittui heti julkaisun jälkeen Englannin albumilistan ykkössijalle. Kyseessä oli Williamsin neljästoista listaykkönen Britannian albumilistalla. Tällä saavutuksella hän nousi eniten Iso-Britannian albumilistan ykkössijoja saaneeksi sooloartistiksi. Vain The Beatlesillä on hallussaan enemmän Ison-Britannian ykkösalbumeita kuin Robbie Williamsilla. The Beatles on kiivennyt Englannin albumilistan paalupaikalle viisitoista kertaa.

KONSERTTI:
Robbie Williams (UK)
Su 5.3.2023, Nokia Arena, Tampere
Ovet klo 18

Muokattu: 03.12.2022