Time: 0.0011 Seconds\n

VOI VELJET!

Krapin kesäteatteri

VOI VELJET!
Kohteen nimi: VOI VELJET!
Osoite: Rantatie 2, 04310 Tuusula
Tapahtuma-aika:
25.08.2022 - 27.08.2022

Katso kartta isompana

Esittely:

Keski-Uudenmaan Teatteri jatkaa hittikomedioiden sarjaa Krapin Kesäteatterissa kesällä 2022.

Menestysfarssissa “Voi veljet!” lasta toivova onnellinen pariskunta Ake ja Linda valmistautuvat toiveikkaina ottamaan vastaan heidän adoptiokelpoisuuttaan arvioivan sosiaalityöntekijän. Aken nuoremmat veljet Make ja Pera tarjoavat auliisti apuaan, jotta ilta onnistuisi - asiaa vain vaikeuttavat pariskunnan kotiin jemmatut Maken salaa maahantuomat viina- ja tupakkalastit sekä Peran hankkima jälleenmyyntiä odottava ruumis. Aken käy vähä vähältä vaikeammaksi pitää yllä kauniita kulisseja, eivätkä ovella ramppaava poliisi tai yläkerran ulkomaalaisperhekään säästy valheiden vyyhdin sivuvaikutuksilta. Voi veljet, voiko tässä hyvin käydäkään?

”Todella omaperäinen, alati kekseliäs farssi, joka ei hae huumoriaan luvattomasta vispilänkaupasta tai housujen pudottelusta. Parhaimmillaan se on Cooneyn parhaimmistoa, ja nauroin tuon tuosta aivan avuttomana.” - Daily Telegraph

Käsikirjoitus Ray & Michael Cooney
Ohjaus Mika Nuojua

Lavalla mm. Seppo Halttunen, Antero Nieminen, Sanna Saarijärvi, Juha Suihko, Kalle Tahkolahti, Jari Vainionkukka (loput näyttelijät ilmoitetaan myöhemmin)

Pyörätuoli & saattaja- sekä muut avustajaliput ovat myynnissä lippu.fin puhelinpalvelussa ja myyntipisteissä sekä teatterin omassa lipunmyynnissä.

Muokattu: 25.08.2022