Time: 0.0024 Seconds\n

Keravan Muovi ja Lelu

Jaakkola

Keravan Muovi ja Lelu
Kohteen nimi: Keravan Muovi ja Lelu
Osoite: Santaniitynkatu 14, 04250 Kerava
Puhelinnro: 09-2423285
WWW:: https://www.muovijalelu.fi/
Lisätieto:
Myymälämme ja varastomme sijaitsee Keravalla hyvien kulkuyhteyksien varrella – vain kilometri moottoritieltä ja kävelymatkan päässä asemalta. Löydät meiltä valtavan valikoiman erilaisia leluja, pelejä ja laadukkaita muovituotteita lukuisiin käyttötarkoituksiin.
Aukioloajat: Arkisin 9-19, lauantaisin 10-15 + verkkokauppa

Katso kartta isompana

Esittely:

Täyden palvelun lelukauppa Keravalla. Laajasta ja monipuolisesta tuotevalikoimastamme löydät laadukkaat ja hauskat lelut ja pelit kaikenikäisille.

Lelujen lisäksi valikoimaan kuuluvat mm. pöytäliinat ja vahakankaat, vaahtomuovit (myös päällystettynä mittojen mukaan), säilytyslaatikot, kontaktimuovit, lastentarvikkeet sekä keittiö-, puhdistus- ja kiinnitystarvikkeet.

Keravan Muovi ja Lelu on perustettu syyskuussa 1968 Keravan kauppalaan. Nykyään toimipiste on Keravan Jaakkolassa oleva 1000 m2 halli. Verkkokauppa on palvellut asiakkaita ympäri Suomen jo useita vuosia. Maailma on muuttunut paljon, mutta yhä vielä on myynnissä leluja, joita oli jo 1960-luvun lopussa. Valikoimissamme on aina huippu-uutuudet ja suuri osa uusien lelukirjojen leluista. Leikkiminen kuuluu lapsuuteen ja lelut myös!

Tervetuloa ostoksille!

Muokattu: 10.10.2022