Time: 0.0037 Seconds\n

KADONNEEN KRUUNUN JÄLJILLÄ -SEIKKAILUKIERROS

Suomenlinna

KADONNEEN KRUUNUN JÄLJILLÄ -SEIKKAILUKIERROS
Kohteen nimi: KADONNEEN KRUUNUN JÄLJILLÄ -SEIKKAILUKIERROS
Osoite: Suomenlinnan Tykistölahti, 00190 Helsinki
Puhelinnro: 09 6899 9850
WWW:: https://www.suomenlinnatours.com/suomenlinnan-seikkailukierros
Lisätieto:
Liput ovat lapsilta (alle 16 v.) alk. 14 € ja aikuisilta alk. 16 €.

Voit ostaa lippuja ennakkoon Ehrensvärd-seuran verkkokaupasta suomenlinna.johku.com tai www.ticketmaster.fi

Kierros alkaa Suomenlinnan Tykistölahden kioskin edustalta. Suomenlinnaan pääset Saaristokuljetuksen vesibussilla tai HSL:n lautalla Kauppatorilta (venematka ei kuulu lipun hintaan).

Kierros kestää n. 1,5 h. Saavuthan ajoissa.

Lapsilla tulee olla aikuinen huoltaja mukanaan kierroksella. Kierroksen reitti Suomenlinnassa ei sovellu hyvin lastenrattaille ja liikuntaesteisille.

Kannattaa ottaa oma taskulamppu Suomenlinnan jännittäviin tunneleihin, sään mukainen vaatetus ja hyvät jalkineet.


Aukioloajat: 10.6.-21.6.2023: TI, KE, TO ja LA klo 12 suomeksi ja PE klo 12 ruotsiksi. 27.6-5.8.2023: TI, KE, TO ja LA klo 12 & 15 suomeksi ja PE klo 12 ruotsiksi.

Tilauskierroksia ryhmille järjestetään 9.5.-30.9.2023.


Katso kartta isompana

Esittely:

TERVETULOA SUOMENLINNAAN OHJATULLE KADONNEEN KRUUNUN JÄLJILLÄ -SEIKKAILUKIERROKSELLE!

Kierros vie osallistujat hauskalle aikamatkalle 1700-luvun Viaporiin, kuningas Kustaa III:n yli 200 vuotta sitten kadonneen kruunun jäljille.

Juhlavuoden 2023 kierros on uusi versio vuonna 1998 ensiesityksensä saaneesta Kadonneen kruunun jäljillä kierroksesta. Tilauskierrokset 9.5.-30.9.2023 ja kesän kierrokset 10.6.-5.8.2023.

--

Eräänä kauniina kesäpäivänä Viaporin linnoituksessa tapahtuu jotakin kummalista. Linnoituksessa vierailulla olevan kuningas Kustaa III:n kruunu katoaa salaperäisesti.

Onni onnettomuudessa on löytynyt johtolanka, jonka mukaan kruunu olisi jossakin linnoituksen muurien kätköissä. Kuningas ei ole oikea kuningas ilman kruunua, joten hänen majesteettinsa käynnistää etsinnät ja kutsuu avukseen nokkelia seikkailijoita.

Löytyykö kruunu ja kuinka se katosi? Värväydy mukaan kuninkaalliseen etsintäjoukkoon ja tule kuninkaan avuksi selvittämään kadonneen kruunun arvoitusta. Seikkailu vie sinut vehreistä puistoista hämäriin tunneleihin ja vanhan merilinnoituksen bastionien uumeniin.

Kadonneen kruunun jäljillä on historialliseen taustatietoon perustuva, lapsille (6–13 vuotta) suunnattu seikkailukierros, joka sopii hyvin myös aikuisille.

Johtolankoja seuratessaan ja vihjeitä ratkoessaan seikkailijat kohtaavat jännittäviä tilanteita ja erikoisia sattumuksia aikojen takaa. Kuninkaan lisäksi seikkailuun osallistuvat myös kamaripalvelija Henrik ja piika Gunilla. Kierroksella tutustutaan Suomenlinnaan ja 1700-lukuun hauskalla ja elämyksellisellä tavalla.

Muokattu: 11.10.2023