Time: 0.0020 Seconds\n

Riihivuori Resort

Muurame

Riihivuori Resort
Kohteen nimi: Riihivuori Resort
Osoite: Riihivuorentie 313, 40950 Muurame
Puhelinnro: +358 400 167 939
WWW:: https://www.riihivuori.fi/
Aukioloajat: Ks. aukiolo kotisivuilta

Katso kartta isompana

Esittely:

Riihivuori Resortista keskeltä Suomea löydät monipuoliset rinteet joka makuun. Pitkät ja loivat itä-rinteet tarjoavat loistavat puitteet rennompaan laskemiseen. Myös aloittelevien laskijoiden on helppoa ja turvallista harjoitella leveissä ja tasaisesti viettävissä itä-rinteissä.

Laskijat tuo ylös kolme ankkurihissiä, joiden hyvä kapasiteetti takaa, että aikaa ei tarvitse viettää hissijonoissa. Kaudesta 2022-2023 lähtien uudelleen auenneet pohjoisrinteet puolestaan tarjoavat Keski-Suomen korkeudelle ainutlaatuisen tasaisen jyrkän ja haastavan rinneprofiilin, jossa riittää taatusti haastetta kaiken tasoisille laskijoille.

Vuoren huipulta löytyvät maksuton naruhissi ja lastenrinne, sekä luonnollisena seuraavana vaiheena helppo sompahissi ja kaksi loivempaa rinnettä, joissa perheen pienimmät pääsevät kehittämään taitojaan turvallisesti.

Perheille Riihivuori sopii erinomaisesti myös siksi, että kaikkien hissien poistumispaikat ovat näköetäisyydellä toisistaan, joten porukan kokoon saaminen on helppoa.

Laskitpa sitten alppi- tai telemark-suksilla, lumilaudalla tai monoskillä, tule hiihtokouluun päivittämään laskutaitojasi iloisten ja ammattitaitoisten hiihdonopettajiemme kanssa. Riihivuoren hiihtokoulu järjestää suosittuja Werneri- ja Nappula-kursseja.

Riihivuoren luonnonkauniilla huipulla sijaitseva, tunnelmallinen Ravintola Riihikelo palvelee ympäri vuoden. Talven hiihtokauden aikana Riihikelon listalta löytyy lämmittäviä juomia, sekä makoisia ruoka-annoksia.

Riihivuoresta ja ympäristöstä löydät majoitusratkaisut kaikkiin tarpeisiin. Suurimat alueen huvilat tarjoavat hulppeat tilat jopa lähes 20 hengen majoittumiseen. Vastaavasti myös yksin reissussa olevalla löytyy järkeviä ratkaisuja.

Riihivuoren kotisivuilla on esitelty alueen majoituspalvelut linkkeineen kohdassa 'Majoitus'. Tervetuloa!

Muokattu: 08.02.2024