Time: 0.0019 Seconds\n

Seikkailugolf Huippu

Leppävaaran urheilupuisto

Seikkailugolf Huippu
Kohteen nimi: Seikkailugolf Huippu
Osoite: Vanha Maantie 15, 02650 Espoo
Puhelinnro: 010 337 4770 (aukioloaikoina)
WWW:: https://www.seikkailupuistohuippu.fi/cms/fi/huippu/seikkailugolf
Lisätieto:
Lähimmät parkkipaikat: Vanha Maantie 15 (Leppävaaran urheilupuisto) tai Veräjäpellonkatu 15 (Leppävaaran uimahalli). Uimahallilta on n. 5 min kävelymatka Huippuun ja viitoitus Seikkailupuisto 0,5 km. Leppävaaran stadion jää vasemmalle. Ylitetään kaksi kävelysiltaa, joista jälkimmäiseltä Huippu jo näkyykin edessä oikealla.
Aukioloajat: Kesälle 2023 Huippu avautuu LA 29.4. Tarkempi aukiolo: Huipun kotisivut tai varauskalenteri

Katso kartta isompana

Esittely:

SEIKKAILUGOLFIA LEPPÄVAARAN URHEILUPUISTOSSA ESPOOSSA

Seikkailugolf on minigolfia, jossa väylät eivät ole irrallisia rakennelmia vaan osa maisemaa. Haasteita lyöjälle tarjoavat ratojen kaltevuus sekä erilaiset esteet − kohokohtana vesieste. Seikkailugolfiin kuuluvat elämykselliset maisemaelementit. Seikkailupuisto Huipun radalla on virtaavaa vettä, ja varsinkin perheen pienimmät arvostavat pelikierroksen puoliväliin sijoittuvaa lauttamatkaa!

Seikkailugolf sopii kaikille ikään katsomatta. Mailoja on neljää kokoa, ja kukin saa pelata tyylillään − vakavasti kisa mielessä tai rennosti yksinkertaisesti kesästä ja yhdessäolosta nauttien.

Seikkailugolf Huippu toimii Seikkailupuisto Huipun yhteydessä. Huipun kioskista saa jäätelöä ja kylmiä virvoitusjuomia sekä kahvia, teetä ja pikkupurtavaa.

Huipussa voit pähkäillä erikseen varattavia pakopelejä ulkoilmassa!

Huipussa voit järjestää myös tapahtumia, lasten synttäreitä ja aktiviteetteja ryhmille. Ryhmän kokoonpanon ja aktiviteetin valitset itse. Herkut nautitaan synttäri- / tapahtumateltoissa.

Tervetuloa seikkailemaan!

Muokattu: 07.08.2023