Time: 0.0019 Seconds\n

Visit Uusikaupunki - Matkailuneuvonta

Uusikaupunki

Visit Uusikaupunki - Matkailuneuvonta
Kohteen nimi: Visit Uusikaupunki - Matkailuneuvonta
Osoite: Rauhankatu 10, 23500 Uusikaupunki
Puhelinnro: 050 420 5333, 050 420 5425, 0440 515 209
WWW:: https://visituusikaupunki.fi/fi
Lisätieto:
Matkailutoimisto neuvoo ja palvelee kaikissa Uudenkaupungin matkailuun liittyvissä asioissa sähköisesti, puhelimitse ja paikan päällä keskellä kaupunkia, os. Rauhankatu 10.


Aukioloajat: Matkailutoimiston aukiolo kesä- ja elokuu ma-pe 10-17, la 10-14. Ks. muut ajankohdat ja tarkemmin kotisivuilta.


Katso kartta isompana

Esittely:

Sympaattiset puutalokorttelit, mielenkiintoiset nähtävyydet, upeat meri- ja luontokohteet sekä muu monipuolinen palvelutarjonta luovat puitteet onnistuneelle vierailulle.

Halusitpa sitten nauttia kaupunkikulttuurista, shoppailusta, monipuolisista harrastusmahdollisuuksista tai meriluonnon kauneudesta ja saariston rauhasta, ei hätää – Uudessakaupungissa voit kokea nämä kaikki. Ja mikä parasta – palvelut ja kohteet sijaitsevat vielä lyhyen välimatkan päässä toisistaan.

Uudessakaupungissa eli Ukissa on monipuolisesti tapahtumia Merefesteistä Crusell-viikkoon ja Karjurocista hyvinvointifestivaaleille - Myllymuorin lasten seikkailuita ja liikuntatapahtumia unohtamatta.

Empiretyylinen puutaloalue on yksi maamme laajimmista ja parhaiten säilyneistä. Puutalojen pihoille pääsee tunnelmoimaan kesän kävelykierroksilla. Opastettujen kierrosten teemoina ovat lisäksi mm. Uudenkaupungin rauha, Tarinoiden Kaupunginlahti, porvarisrouva Sanni Winter sekä Myllymäki.

Museo- ja näyttelykohteista kannattaa hoksata historiallinen Wahlbergin museotalo sekä Automuseo, jonka kolmessa isossa näyttelyhallissa riittää nähtävää. Mullistaviin keksintöihin ja toimintavapaisiin laitteisiin voi tutustua Bonk-museossa. Taiteilija Raija Nokkalan ja miehensä Pentti Nokkalan Taidetalo Pilvilinna on hauska ja värikäs naivistinen taidetalo meren rannalla. Vierailukohteissa ja tapahtumissa on huomioitu myös perheen pienimmät.

Hurmaannu merestä ja saaristosta! Upeasti kunnostettu Kaupunginlahti rantabulevardeineen ja valaistuksineen houkuttelee meren äärelle. Sen rannalla sijaitsee kesän suosituin kohtaamispaikka, Pakkahuoneen vierassatama.

Aalloista ja auringosta voi nauttia myös merellä, erilaisilla teemoitetuilla risteilyillä. Viihtyisän M/S Kertun kyydissä pääset Isonkarin majakkasaarelle päiväretkelle - hyljesafareita ja sightseeing-risteilyjä unohtamatta.

Velhoveden rengastie, saarten lomitse rakennettuine pienine siltoineen, vie keskelle kauneinta saaristoa, ilman että huolehdit veneestä tai lautta-aikatauluista.

Muokattu: 24.06.2024