Time: 0.0014 Seconds\n

NELJÄ PIENTÄ ANNOSTA, Helsinki

Musiikkiteatteri Kapsäkki

NELJÄ PIENTÄ ANNOSTA, Helsinki
Kohteen nimi: NELJÄ PIENTÄ ANNOSTA, Helsinki
Osoite: Hämeentie 68, 00550 Helsinki
Tapahtuma-aika:
08.12.2024 - 09.12.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Yleisön rakastama esitys jo vuodesta 2013!

Musiikkikomedia Neljä Pientä Annosta sisältää illallisen yhdelle ja kolme muuta naurattavaa elämystä. Martti Suosalo eläytyy rooleihin hovimestarista nuotinkääntäjään ja Iiro Rantala pianopedagogista sankarisolistiin. Lotta Kuusisto huolehtii proseduureista. Yleisön suosikkiesitystä on esitetty täysille katsomoille niin Suomessa kuin ympäri Eurooppaakin.

Neljästä hulvattomasta sketsistä koostuva esitys esittelee mm. Suosalon taipuisan roolihahmon Arvo Savelan, joka on näyttelijän alter ego: jäyhä suomalainen perusmies, joka ei todellakaan ole mikään puheiden pitäjä. Yksi annos taas nautitaan flyygelin äärellä, kun yleisö pääsee mukaan Iironin pianokouluun. Roisilla huumorilla sävytetty pikakoulutus vie pianonsoiton saloihin sekä flyygelin historiaan.

Illallinen yhdelle puolestaan on uudenvuoden tv-klassikko vuodelta 1963. Kulttimaineessa Suomessakin olevassa sketsissä iäkäs Sofie-neiti juhlistaa syntymäpäiviään enemmän ja enemmän humaltuvan hovimestarinsa avustuksella.

Kesto:1 h 30 min

***

www.kapsakki.fi

***

Tee teatterielämyksestäsi astetta parempi varaamalla illallispaketti!

Kolmen ruokalajin illallinen ravintola Bistro K:ssa ennen esitystä tai esityksen jälkeen.

Katso menu täältä

Varaa illallinen laittamalla viestiä osoitteeseen bistrok@marcante.fi
Illallisvarausta tehdessä, ilmoitattehan samalla esityksen, illallisen ajankohdan (ennen vai jälkeen esityksen) sekä henkilömäärän.

Muokattu: 07.12.2023