Time: 0.0012 Seconds\n

Talma Active Park -seikkailupuisto & Bike Park

Talma, Sipoo

Talma Active Park -seikkailupuisto & Bike Park
Kohteen nimi: Talma Active Park -seikkailupuisto & Bike Park
Osoite: Norantie 1, 04240 Sipoo
Puhelinnro: 0400 716 882 (seikkailupuisto)
WWW:: http://www.talmaski.fi/kesa/
Lisätieto:
Uusi kantorata on avattu syksyllä 2021! Kiipeile nepalin portaita vuorille, ryömi Wernerin kanssa jääluolan läpi, tasapainoile vuorenhuipulla, vieraile alppimajassa, näe jättiporkkanat ja liu’u takaisin alas vuorilta.
Aukioloajat: Ks. aukiolo kohteen kotisivuilta.

Katso kartta isompana

Esittely:

Tervetuloa seikkailemaan! Talman seikkailupuisto on täynnä hauskaa tekemistä kaikenikäisille.

Talman kiipeilypuistossa on kuusi eritasoista rataa joista jokainen kulkee eri korkeudessa. Erilaisia esteitä radoilla on yhteensä 90 kappaletta. Helpoin rata on tarkoitettu lapsille ja kulkee aivan maanpinnan yläpuolella.

Haastavin rata kulkee jopa 12 m korkeudessa. Kiipeilypuiston sydäminä toimivat kaksi yli 200 m pitkää vaijeriliukua jotka lähtevät Werneri Parkin yläpuolelta ja päätyvät aina perherinteeseen asti. Painoa pisimmälle vaijerilu’ulle menijällä tulee olla vähintään 40 kg ja max 90 kg, lyhyemmillä liu’uilla ei ole alipainorajaa. Radoillamme on ZAZA-2 jatkuvavarmisteinen turvajärjestelmä joka on helppokäyttöinen ja aukoton. Asiakas on kytkettynä turvavaijeriin radan alusta radan loppuun.

Talmassa on entistä enemmän ratoja myös lapsille. Avasimme syksyllä 2021 ihkauuden lastenrataosuuden (ns. kantorata) joka tarjoaa hauskaa tekemistä perheen nuorimmille seikkailijoille.

Kiipeilyn lisäksi Talmassa voi pelata paintball-värikuulapeliä, frisbeegolfia sekä minigolfia (12 väylää). Uusia palvelujamme (kesästä 2020 lähtien) ovat Bike Park eli alamäkipyöräily ja vuokrattavat E-fatbiket (aikuisten sähköfatbiket ja lasten sähköiset Mtb-pyörät).

Talvella suosittu Werneri Parkkimme on auki myös kesäversiona. Touhupuistossamme on pomppulinna, Acon-trampoliini, karuselli, aivan maanpinnan yläpuolella toimiva lasten kiipeilyrata (esteitä 11, soveltuu 2-6v.), moottorilla varustettu keinukaruselli, tavallinen karuselli, sählykaukalo ja pelivälineet, frisbeegolf -tarkkuusheittokori sekä erilaisia pihapelejä vapaasti käytettävänä. Werneri Park on maksuton alle 2-vuotiaille. Kesä-Wernerin uusimpia laitteita ovat sähkötoimiset kaivurit poleteilla!

Rinneravintolamme palvelee koko kesän aina seikkailupuiston ollessa auki, tervetuloa herkuttelemaan, A-oikeudet ja aurinkoterassi näkymällä puistoon!

Talmassa voit järjestää myös lasten synttärit, aikuisten saunaillan aktiviteetteineen tai suunnata Talmaan luokkaretkelle.

Muokattu: 08.06.2022