Time: 0.0018 Seconds\n

Talma Active Park -seikkailupuisto

Talma, Sipoo

Talma Active Park -seikkailupuisto
Kohteen nimi: Talma Active Park -seikkailupuisto
Osoite: Talmantie 341, 04240 Sipoo
Puhelinnro: 0400 716 882 (s-puisto), 0400 716 894 (ryhmät)
WWW:: https://talmaski.fi/activepark/
Lisätieto:
Kiipeilypuistoon suositellaan varaamaan aikaa vähintään 2-3 tuntia. Alkuopastus kestää n. 20-30 min. Talman Bike Park (alamäkipyöräily) ei ole käytössä kesällä 2023 rinteiden rakennustöiden vuoksi.


Aukioloajat: Ks. aukiolo kohteen kotisivuilta.


Katso kartta isompana

Esittely:

Tervetuloa seikkailemaan! Talman seikkailupuisto on täynnä hauskaa tekemistä kaikenikäisille.

Talman kiipeilypuistossa on kuusi eritasoista rataa joista jokainen kulkee eri korkeudessa. Radoilla on noin 90 erilaista estettä. Helpoin rata on tarkoitettu lapsille ja kulkee aivan maanpinnan yläpuolella.

Haastavin rata kulkee jopa 12 m korkeudessa. Kiipeilypuiston sydäminä toimivat kaksi yli 200 m pitkää vaijeriliukua jotka lähtevät Werneri Parkin yläpuolelta ja päätyvät aina perherinteeseen asti. Painoa pisimmälle vaijerilu’ulle menijällä tulee olla vähintään 40 kg ja max 90 kg, lyhyemmillä liu’uilla ei ole alipainorajaa. Radoillamme on ZAZA-2 jatkuvavarmisteinen turvajärjestelmä joka on helppokäyttöinen ja aukoton. Asiakas on kytkettynä turvavaijeriin radan alusta radan loppuun.

Talmassa on entistä enemmän ratoja myös lapsille, esimerkkinä syksyllä 2021 avattu lastenrataosuus (ns. kantorata), joka tarjoaa seikkailtavaa perheen pienimmille:

Kiipeile nepalin portaita vuorille, ryömi Wernerin kanssa jääluolan läpi, tasapainoile vuorenhuipulla, vieraile alppimajassa, näe jättiporkkanat ja liu’u takaisin alas vuorilta.

Kiipeilyn lisäksi Talmassa voi pelata paintball-värikuulapeliä, frisbeegolfia sekä minigolfia (12 väylää). Uusimpia palveluja ovat lasten kantoradan lisäksi vuokrattavat E-fatbiket (aikuisten sähköfatbiket ja lasten sähköiset Mtb-pyörät) sekä ohjatut maastopyöräretket.

Talvella suosittu Werneri Parkimme on auki myös kesäversiona. Touhupuistossamme on kesällä pomppulinna, kaksi isoa Acon-trampoliiniä, aivan maanpinnan yläpuolella toimiva lasten kiipeilyrata, johon ei tarvitse valjaita (esteitä 11, soveltuu 2-6v.), moottorilla varustettu keinukaruselli, sähkötoimiset kaivurit, tavallinen karuselli, sählykaukalo ja pelivälineet, liukumäkiä sekä erilaisia pihapelejä vapaasti käytettävänä. Werneri Park on ilmainen alle 3-vuotiaille ja aikuisille. Werneri Parkissa on aurinkoinen kattoterassi, jossa voit nauttia myös omia eväitä.

Talmassa voit järjestää myös lasten synttärit, aikuisten saunaillan aktiviteetteineen tai suunnata Talmaan luokkaretkelle.

Muokattu: 24.04.2024