Time: 0.0009 Seconds\n

Prison Island Helsinki

Salmisaaren Liikuntakeskus

Prison Island Helsinki
Kohteen nimi: Prison Island Helsinki
Osoite: Energiakatu 3, 00180 Helsinki
Puhelinnro: +358 (0)50 596 5017
WWW:: https://www.prisonisland.fi/helsinki/
Lisätieto:
Tarkistathan varaustilanteen etukäteen nettisivuilta tai puhelimitse. Prison Islandin yhteydessä sijaitsee myös laserpeli Megazone ja kahvila.
Aukioloajat: Ks. aukioloajat kotisivuilta

Katso kartta isompana

Esittely:

LAITA TAITOSI ÄÄRIMMÄISELLE KOETUKSELLE HAASTA ITSESI JA YSTÄVÄSI RATKAISEMAAN NOKKELUUTTA JA KETTYRYYTTÄ VAATIVAT SELLIEN SALAT JA KOE AINUTLAATUINEN SEIKKAILU

PRISON ISLAND. YKSI KAIKKIEN - KAIKKI YHDEN PUOLESTA.

Ota mukaan ystäväsi ja valmistaudu haastavaan ja jännittävään seikkailuun Prison Islandissa. Pelin tarkoituksena on ratkaista 2 – 4 henkilön tiimeissä mahdollisiman monta toinen toistaan jännempää, hauskempaa ja haastavampaa tehtävää sekä kerätä mahdollisimman paljon pisteitä – vain aika on rajana. Koko tiimin osallistuminen tehtävien ratkaisemiseksi on erittäin tärkeää, kaikkien taitoja tarvitaan.

Selliin mennessänne joukkueen ensimmäinen tehtävä on ratkaista mitä sellissä tulee tehdä. Kun luulette tietävänne tehtävän, tulee se suorittaa mahdollisimman pian, ennen kuin aika tulee vastaan. Jos ratkaisu ei avaudu ensimmäisellä yrityksellä, niin voit aina palata samaan selliin uudestaan – niin kauan kuin aikaa on. Prison Island -vankilaseikkailu on huippuhauskaa ajanvietettä aikuisille ja lapsille.

Muokattu: 15.06.2023