Minilomatarjous Hostel Suomenlinnassa!

KivaaTekemista.fi tarjoaa talvikaudella 2023-2024 lukijoilleen ja seuraajilleen yhteistyökumppaninsa Hostel Suomenlinnan kanssa ainutlaatuisen minilomatarjouksen idyllisessä Hostel Suomenlinnassa Helsingin saaristossa.

Ei ole väliä, tuletko kaksin, kolmin, neljin tai vaikka isommalla porukalla, kahden vuorokauden majoituspaketti sisältää majoituksen hyvätasoisissa hostelhuoneissa maukkaan aamiaisen kera.

Suomenlinnassa riittää todella paljon tekemistä ja näkemistä ympäri vuoden - tai vain olemista ja nauttimista historiallisessa miljöössä meren ympäröimänä. Tiesithän, että Suomenlinnaan on sujuva, edullinen HSL-lauttayhteys Kauppatorilta ympäri vuoden varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan.

 

Minilomatarjous Hostel Suomenlinnassa

 

  • Varaukset ja tiedustelut: hostel@suokki.fi
  • Mainitse viestissä "Kivaa tekemistä / talvitarjous"
  • Majoitus 2–4 hengen yksityishuoneissa henkilömäärän ja saatavuuden mukaan. Hlö-määrässä mukana aikuiset ja lapset. Vauvasta / vauvan sängystä ei veloitusta.
  • Voit myös kysyä tarjouksen isommista huoneista.
  • Jaetut WC- ja kylpyhuoneet. Aamiainen tarjoillaan ma-su klo 8.30-10.00.

Tarjousajan (1.11.2023 - 24.3.2024) ulkopuolella voit varata majoituksen suoraan hostellin kotisivuilta.

 

Koimme Hostel Suomenlinnan ja kirjoitimme syksyllä 2022. Ote jutusta, toiminnanjohtaja Petra Miesmer:

"Meille ovat tervetulleita yhtä lailla lapsiperheet, reppureissaajat, ystävykset kuin pariskunnat, ryhmät ja seniorit. Yhteisistä tiloista löytyy niin kirjoja, pelejä, leluja kuin ulkopelivälineitä. Pedattu vauvan matkasänky järjestyy veloituksetta."

Koko jutun voit lukea tästä.

 

In English

In the winter season 2023-2024 (1.11.2023 - 24.3.2024) in cooperation with Hostel Suomenlinna, we offer affordable accommodation for Kivaa Tekemistä / Like Finland followers in the unique Hostel Suomenlinna in the Helsinki archipelago. You can reach this lovely destination easily by HSL ferry from 'Kauppatori'.

Please book your accommodation by emailing hostel@suokki.fi with the code of "Kivaa tekemistä / talvitarjous".

 

Holiday at Hostel Suomenlinna

 

Outside the offer period, please book your accommodation here.