Time: 0.0023 Seconds\n

Mutaveijareiden 10-vuotissynttärit 2024!

Vuotalo

Mutaveijareiden 10-vuotissynttärit 2024!
Kohteen nimi: Mutaveijareiden 10-vuotissynttärit 2024!
Osoite: Mosaiikkitori 2, 00980 Helsinki
Tapahtuma-aika:
06.04.2024 - 06.04.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

La 6.4.2024 klo 15
Mutaveijareiden 10-vuotissynttärit 2024!

On aika keittää maan mainioimmat kuravellit ja leipoa hienoimmat mutakakut, kun lastenmusiikkiyhtye Mutaveijarit juhlii 10-vuotissyntymäpäiviään vuonna 2024.

Juhlavuoden konserteissa seikkaillaan tuttuun tapaan ympäri ämpäri maailman, sukelletaan välillä merten ja järvien läpi, kohdataan monenmoista ystävää ja tuttua ja ihmetellään yhdessä montaa juttua. Kymppisynttäreiden erikoisesiintyjänä on joukko kokeneita kymppisynttäreiden viettäjiä: Kaisaniemen ala-asteen 4C-musiikkiluokan kuoro opettajansa Kirsi Pettisen johdolla.
Tämä taitava, vauhdikas ja energinen joukko saa yhdessä Mutaveijareiden kanssa taatusti tunnelman kattoon ja juhlista tulee ikimuistoiset! Toivotamme kaikki kanssamatkustajat tervetulleiksi mutamatkalle juhlimaan: “Hyppää kyytin nyt! Laita kiinni turvavyö!”

Mutaveijarit on riemukas lastenmusiikkiyhtye, joka on tunnettu valloittavasta lavaesiintymisestään ja mukaansatempaavista lauluistaan. Yhtyeen monipuolisesti eri musiikkityylejä yhdistelevässä musiikissa kuuluu vaikutteita niin kansanmusiikista skahan kuin popista tuutulauluun. Mutaveijarit vievät kuulijansa ystävyyden, luonnon ja kuravellin riemukkaaseen maailmaan. Mielikuvitukselliset ja oivaltavat laulut sekä innostavat ja pedagogisesti monipuoliset laululeikit vievät kuulijansa musiikkiretkelle, jonka hauskat ja jännittävät käänteet takaavat viihdyttävän konserttielämyksen koko perheelle.
Mutaveijareiden kaksi levyä Ympäri ämpäri! (2016) ja Nyt mennään! (2019) ovat saaneet lukuisia tunnustuksia mm. Vamo ry:ltä ja levyt ovat olleet lastenmusiikin Emma-ehdokkaina. Yhtye on palkittu vuoden 2020 lastenmusiikintekijänä.
Vuonna 2023 Mutaveijarit julkaisi Ämpärillinen nuotteja -kirjan, jossa on mukana nuotteja, laulu- ja leikkiohjeita sekä monipuolisesti muuta kappaleisiin liittyvää pedagogista materiaalia.

Mutaveijarit: Veikko Muikku, Johanna Mäkitalo, Mari Nieminen, Jussi Nikula, Miia Reko, Eveliina Saikkonen, Saija Santavirta, Leena Untamala
Kuvat: Antti Kokkola

Muokattu: 02.12.2023