Time: 0.0013 Seconds\n

KÄÄRMEENPÄÄNTALLAAJAT, Espoon Kaupunginteatteri

Revontulihalli, Revontulentie 8, Tapiola

KÄÄRMEENPÄÄNTALLAAJAT, Espoon Kaupunginteatteri
Kohteen nimi: KÄÄRMEENPÄÄNTALLAAJAT, Espoon Kaupunginteatteri
Osoite: Revontulentie 8, 02070 Espoo
Tapahtuma-aika:
19.04.2023 - 19.04.2023

Katso kartta isompana

Esittely:

Uskomaton messu – Esitys maailmasta, joka voisi olla mahdollinen

Käärmeenpääntallaajat on hurmoksellinen ja kiehtova sukellus menneisyyteen ja takaisin, täynnä raivokasta etsintää ja vavahduttavaa iloa. Teatterin valtaa etnoteknoyhtye Suistamon Sähkö, hypnoottinen underground-trio Palomylly, Tanssiteatteri Tsuumi, Folk Extreme, hurjat Kallion lukiolaiset ja yllätysvierailija.

Käärmeenpääntallaajat vie meidät aina kolmen vuosisadan päähän, unohdettuihin tositapahtumiin, eteläpohjalaisen uskonlahkon mystisiin menoihin. Luvassa on vahvasti elämyksellinen ja yllätyksellinen ilta kaikille aisteille. Löydämmekö vastauksen siihen, mitä merkitsee usko ja mihin asti olemme valmiita sen perässä menemään?

Käärmeenpääntallaajat kertoo salatusta yhteisöstä, ankarasta onnen tavoittelusta ja vapauden kaipuusta. Se on niin festivaali, rituaali, rock-konsertti kuin visuaalinen tanssiteos, jossa mukana nuorten lukiolaisten omia näkyjä ja näkemyksiä.

Esitysdramaturgia ja ohjaus Marjo Kuusela
Musiikki Anne-Mari Kivimäki
Koreografia Reetta-Kaisa Iles
Lavastus-, valo- ja videosuunnittelu Janne Teivainen
Pukusuunnittelu Mirkka Nyrhinen
Äänisuunnittelu Antti Puumalainen

Näyttämöllä Johanna Elovaara, Reetta-Kaisa Iles, Tuomas Juntunen, Taito Hoffren, Anne-Mari Kivimäki, Pekko Käppi, Ville Rauhala, Antti Puumalainen, Riikka Puumalainen, Timo Saari, Patrik Riipinen ja Kallion lukiolaiset.

Yhteistuotanto Folk Extreme, Tampereen Työväen Teatteri, Espoon Kaupunginteatteri, Tanssiteatteri Tsuumi, Tampereen Yhteiskoulun Lukio (TYK)

Kantaesitys 16.3.2023 Tampereen Työväen Teatterin Suurella näyttämöllä

www.espoonteatteri.fi

Muokattu: 19.04.2023