Design Market on shoppailijan paratiisi!

Julkaistu:

14.09.2013
| Kirjoittanut:

Design Market on Kaapelitehtaalla, Helsingin Ruoholahdessa, järjestettävä design-tuotteiden myyntitapahtuma. Design Market järjestetään vuosittain Helsinki Design Weekin yhteydessä. Siellä näkee sekä suurten että pienten design-alan yritysten luomuksia huonekaluista vaatteisiin ja mitä kekseliäimpiin käyttöesineisiin. Tapahtuman sivuilla myynnissä olevien tuotemerkkien määräksi kerrotaan 118, joten mistään pikkutapahtumasta ei ole kyse.

Design Marketin ovet ovat tänä vuonna avoinna innokkaille design-shoppaajille la 14.9. sekä su 15.9. klo 11-17. Vierailin Design Marketissa lauantaina. Olin varautunut Stockmannin Hullujen Päivien tapaiseen ihmisryntäykseen ja kyynärpäätaktiikalla eteneviin himoshoppaajiin. Sellaisiin en onnekseni törmännyt, vaikka väkeä oli paljon.

Mainos: Tyhjän seinän tuijottaminen SEIS! Ainoastaan taiteella voit tehdä kodistasi aidosti yksilöllisen ja myönteisellä tavalla erottuvan ja mieleenpainuvan. Yksikin taideteos voi muuttaa kodin tunnelman kattoon! Yksilöllisyys on ihmisille entistä tärkeämpää ja uniikkiin taideteokseen kiintyy eri tavalla
kuin sisustuskaupasta ostettuun tusinatavaraan. Tutustu syyskuussa 2014 ilmestyvään taidesisustamisen käsikirjaan KOTI + TAIDE (tekijät: Pia Feinik, Janne Laine, Anne Mäkelä).

Sieltä löytyi paljon ihania koruja ja kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita, huonekaluja, kodin tekstiilejä, valaisimia, aikuisten ja lasten vaatteita, kenkiä, astioita ja muuta pientä käyttötavaraa. Suurin kuhina kävi Minna Parikan kenkiä myyvän kojun edustalla. Itse ihastelin erityisesti KUI Designin ja Kooky Gemsin tuotteita.

Design Market Helsinki 14.9.2013

Myyjät olivat todella ystävällisiä ja heidän hymynsä oli herkässä. Oli ilo huomata, että sieltä löytyi myös startup-yrittäjän kukkarolle sopivaa ostettavaa. Mutta paljon ihania tuotteita jouduin sinne haikein mielin jättämään.

Varaudu ottamaan tarpeeksi käteistä mukaan, sillä maksaminen kortilla ei valitettavasti onnistu joka pisteessä. Toinen huomioitava asia on se, että tapahtumassa oli kuumat oltavat eli suosittelen pukeutumaan kevyesti.

KivaaTekemistä.fi on koko Suomen kattava hakupalvelu kaikelle kivalle tekemiselle. Liity palvelun Facebook-tykkääjäksi, niin saat nopeasti tiedon uusista blogijulkaisuistani. Saat myös ensimmäisten joukossa tiedon meneillään olevista kilpailuista, joissa voi voittaa elämyslahjakortteja.